Ismerd meg a Fehér Lótusz festői szicíliai szállodáját!

Ha te is nézed a dúsgazdagok emberi gyarlóságának csodálatos szatíráját, akkor a karakterek mellett biztosan téged is megfogott a történet második évadának pazar helyszíne. Gyere velünk Taorminába, és nézd meg, hol játszódik Hawaii után a Fehér Lótusz!

Míg a Fehér Lótusz — amit olykor zavarba ejtő, nyomasztó, kellemetlen, de közben tűpontos — sorozatának első évada Maui szigetén forgott, a második évadhoz Európa egyik elit nyaralóhelyét választották helyszínül.

A szicíliai Taormina több száz éve számít elit nyaralóhelynek, és az alkotók által kiválasztott helyszín sem mai építmény. A sorozat második évada a Four Seasons Hotelhez tartozó San Domenico Palace-ban játszódik, melynek keleti szárnya egy tizenötödik századi kolostorból alakult át szállodává.

A luxus és az elegancia itt váltakozva keveri isteni koktéllá a túlzást és a letisztultságot, a medencerésztől a jón-tengeri kilátás pedig valami olyasmi, amire nincsenek megfelelő szavak.

És hogy mennyiért nyaralnának itt a Fehér Lótusz luxusvendégei a valóságban? Nos, a legalsóbb kategóriás — ami természetesen abszolút magaspolcos luxust jelent — szoba 900 000 és 1 200 000 forint között mozog éjszakánként.

A jelek szerint pedig a most hatodik részénél járó második évad sikere pedig már most érezhető: egyre többen foglalnak az HBO-n futó Fehér Lótusz-életérzésést a hotelbe (remélhetőleg valamivel kevesebb hullával a nyaralás végén!).

(Fotók: Four Seasons San Domenico Palace)

hbo | szicília | fehér lótusz | taormina | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom