Most már a nők is félmeztelenül úszhatnak ebben az uszodában

Szokatlan döntést hozott a város sportbizottsága, hogy elejét vegye a vitáknak.

Az alsó-szászországi Göttingen sportbizottsága azt javasolta, hogy május 1-től a fedett és szabadtéri medencékben minden úszó félmeztelenül úszhasson , nemre való tekintet nélkül, legalábbis a hétvégéken. Mint a helyi hatóságok szóvivője hozzátette ez még csak egy tesztfázis, mely

egyelőre augusztus 31-ig tart.

Az ajánlást azután fogalmazta meg a bizottság, hogy tavaly augusztuban egy úszót távozásra szólítottak fel az egyik helyi uszodában, mert nem fedte el a felsőtestét. Az érintett azonban azzal tiltakozott, hogy férfiként azonosítja magát. Ennek ellenére az uszoda kitiltotta az illetőt.

A nudizmus hívei egyébként ebben az európai országban találhatják meg a legkönnyebben a számításaikat, aki pedig a zsúfoltság elől menekülne, az akár kibérelheti valakinek a medencéjét is.

(Források: DW, The Mayor, képek: Pixabay, Unsplash)

úszás | Göttingen | Németország | uszoda | félmeztelen

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom