Férfi pénztárca – milyen színt válasszak?

A 2022-es esztendő a színekről szólt a divat világában, s nagyon úgy tűnik, ez az irány a következő esztendőben sem változik. Ennek fényében a férfi pénztárca kínálat tagjai színpompásak, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. De vajon megéri bevállalni az újító árnyalatokat, vagy jobb kitartani a hagyományosnak mondható variációk mellett?

A feketén túl is van élet?

Sokan hajlamosak belebonyolódni abba az okfejtésbe, hogy a férfiasság leginkább sötét árnyalatokkal képviselhető úgy igazán. A fekete talán ezért az egyik legkedveltebb színvariáció az urak körében, de a sötétkék is kétségtelenül arat. Pedig a férfi pénztárca nem feltétlenül csak akkor stílusos, ha a megszokottnak mondható színekben virít. Igen, nagyon szép és férfias a fekete vagy a barna, ezt senki sem vitatja. De vajon hogy néz ki egy khaki, terepszínű vagy történetesen bordó modell? Eláruljuk: elképesztően vonzóan!

Hogy miért? Azért, mert a színekben is van erő. Ha a választás harmonizál az egyéni elgondolásokkal, akkor érdemes élni az árnyalatok adta előnyökkel. Amikből van bőven. Például nem unalmasak, nem sablonosak. Ráadásként a mindennapok szürkeségét pillanatok alatt újraszínezhetik. A CCC széles választékában bőven akadnak ilyen-olyan színvariánsok. Így senkinek sem okozhat nehézséget a döntés. Ha pedig még mindig a tradicionális verziók a személyes befutók, akkor ezzel sincsen probléma. A lényeg a nyitottság. A valami új iránt érzett kíváncsiság.

Alkalmi vagy hétköznapi?

Bár furcsának tűnhet ez a kérdés, de a férfi pénztárca küllemében épp úgy igazodhat a körülményekhez, mint a ruhadarabok. Az elegancia hírnökei szinte kivétel nélkül sötét árnyalatokba öltöznek, ezek az alkalmi típusok, amik különleges kisugárzásukkal tovább fokozhatják az adott esemény nívóját.

Viszont a mindennapos használatba nagyon is beleférnek az élénkebb színek. Amire célszerű odafigyelni, az a kellő strammság, strapabírás. Hiszen a legtöbbször a férfiak tárcája egy igazi, hamisíthatatlan multifunkcionális kiegészítő. Irattárca, mobiltartó és pénztárca egyben. Mint ilyen, sokat van kézben vagy farzsebben. Ahhoz, hogy jól viselje a gyűrődést, nélkülözhetetlen a prémium minőség, ami a CCC esetében nem kérdéses.

Kicsi vagy nagy méretű modell a nyertes?

Örök dilemma, hogy mekkora az a méret, ami férfi szemmel még tolerálható? A CCC üzleteiben országszerte akár személyesen is meg lehet nézni, hogy melyek azok a paraméterek, amik ténylegesen ideálisak. Nem érdemes ennél kevesebbel beérni egyébként. A tárca használatának módja sokat elárul, azaz vásárlás előtt jó ötlet végiggondolni, hogy a kiszemelt modellnek majd végül milyen feladatokat kell teljesítenie.

A legtöbben a tapasztalatok szerint a kisebb méretű variációkra voksolnak a legszívesebben, amik még a farzsebbe is beleférnek. De azért természetesen akadnak kivételek. Ha a kézbe fogás nem releváns elvárás, akkor a CCC online felületén pár kattintás nyomán leadható a rendelés. Kétségtelenül ez a megoldás a leggyorsabb, egyúttal a legkényelmesebb. S ha a fontos paraméterek adottak, akkor nincs is ennél logikusabb választás.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom