Májusban új néven és új helyen jön az az esemény, melyen a legtrendibb italokat lehet kóstolni

Stílusosan összemixeltek két korábbi – Bar és Rum Show – rendezvényt, így idéntől GoodSpirit Rum & Cocktail Show név alatt fut népszerű tavaszi program, melyen a bárvilág legújabb trendjeit, italait lehet megismerni.

Új név, új helyszín

Nemcsak a név, hanem a helyszín is változott, így a Corinthia Hotel Budapest három kiállítóterme és workshop termei adnak otthont a rendezvénynek. A május 11-én és 12-én tartandó GoodSpirit Rum & Cocktail Show-n mindenki megtalálhatja a neki tetsző italokat és programokat, legyen szó rumról, whiskyről, ginről vagy más egyéb, minőségi párlatról.

További újdonságként ebben az évben először lesz kétnapos a rendezvény.

Jegytípusok és -árak:

Május 11.:

 • Szombat, elővételes 7.500 forint (2024. május 10-én éjfélig)
 • Szombat, helyszíni: 8.500 forint (2024. május 10-én 17-ig)

Május 12.:

 • Vasárnap, elővételes: 6.500 forint (2024. május 11-én éjfélig)
 • Vasárnap, helyszíni: 7.500 forint (2024. május 11-én 17-ig)

A bőséges italkínálattal és a változatos programmal érkező eseményre bérletet is lehet váltani:

 • Páros jegy: 14.000 forint /nap/ 2 fő
 • Bérlet (két napra): 11.000 forint (megvásárolható 2024. május 11-én 21 óráig)

Belépőjegyet kizárólag itt lehet vásárolni.

A kétnapos eseményen közel negyven stand és több vendégbár is képviselteti magát, illetve különleges párlatok és koktélkülönlegességek kóstolhatók majd. Azok, akik nyitottak a színes előadásokra, workshopokra, kvízekre, tapasztalt előadók segítségével mélyíthetik el párlattudásukat, valamint testközelből figyelhetik a Magyar Bartender Bajnokság izgalmas és látványos döntőit.

A whiskyrajongókat is várják

A rendezvény nem csupán koktélok és rumok bemutatója, hanem kiváló találkozója lehet a whiskyt értő és szerető közönségnek is. Annál is inkább, mert számos érdekességgel és jobbnál jobb italokkal készülnek a szervezők. Igazi ritkaságok és nagyvadak lesznek a Whisky Lounge-ban, vagyis nem kell várni az októberi Whisky Show-ig, hogy egyedi whiskyket kóstolhass!

Az esemény keretein belül látható a már említett Magyar Bartender Bajnokság, amelynek programja a következő:

Május 11.:

 • Érzékszervi teszt
 • Lexikális tudás
 • Speed Round
 • Magyar Flair bajnokság elődöntő

Május 12.:

 • Mystery Box
 • Magyar Flair bajnokság döntő
 • Magyar Bartender Bajnokság döntő

 

 

corinthia hotel budapest | program | bártender | ajánló | Bar és Rum Show

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom