Górcső alatt az adminisztratív munkakörök

Annak ellenére, hogy a világ munkaerőpiaca folyamatosan változik, az irodai munkák iránti érdeklődés továbbra is töretlen. Hogy miért? Nos, véleményünk szerint ez leginkább azzal magyarázható, hogy azt adminisztratív pozíciók a terhelést, az igénybevételt és a jövedelmet tekintve az arany középutat jelentik.

 

Egy irodai adminisztrátor állás, könyvelési feladatokra Zalaegerszegen teljes munkaidőben lehetőséget ad arra, hogy egy kényelmes irodában keressük meg a kenyérre valót. Az egyetlen elvárás a pozíció betöltéséhez, hogy rendelkezzünk középfokú végzettséggel. Persze, ha mindemellett van még némi számítástechnikai, informatikai alapismeretünk, illetve mérlegképes könyvelői végzettségünk, akkor azt pluszt jelenthet.

 

Azt a fajta kiszámíthatóságot, amely egy ilyen pozícióval jár, pedig még nem is említettük. A legtöbb esetben ugyanazok a munkafolyamatok kerülnek terítékre, ugyanazon a helyen kell elvégezni őket, hagyományos nyolcórás munkarendben.

 

Bár egyébként manapság már az adminisztratív állások esetében a részmunkaidős, illetve a home office munkavégzés sem ritka, vagyis a munkavállalóknak lehetőségük van arra, hogy hetente néhány napot otthonról dolgozzanak.

 

Miből tudhatjuk, hogy nekünk való egy ilyen állás?

 

Minden helyzetben törekszünk a tökéletességre, és a folyamatosan elemző attitűdünknek köszönhetően kiemelkedően precíz munkát végzünk? Kiválóan bánunk az adathalmazokkal és a táblázatokkal? Mindenünk a kiszámíthatóság, a tervezett munkavégzés és maga a tervezési, számítási folyamat?

 

Amennyiben ezeknek a dolgoknak a többsége igaz ránk, akkor biztosra vehetjük, hogy nagyszerű irodai alkalmazott válik majd belőlünk. Akkor pedig végképp, ha mindemellett még imponál számunkra az a légkör, amikor másokkal együtt, de mégis külön asztaloknál, részlegeken dolgozunk.

 

Fogadjuk meg a fenti tanácsokat!

 

Az a munkavállaló, aki nem megfelelő környezetben tevékenykedik, a feladataira sem tud megfelelően koncentrálni, ami negatív hatással van a hatékonyságára és az elvégzett munka minőségére.

 

Ezért is bír kiemelt jelentőséggel, hogy mielőtt megpályáznánk egy adminisztratív pozíciót, alaposan gondoljuk át, valóban nekünk való-e. Abban az esetben pedig, ha úgy ítéljük meg, hogy igen, akkor folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk a személyre szabott beállításaink szerint!

 

Ha növelni akarjuk az esélyeinket

 

Amennyiben fontos számunkra, hogy minél előbb egy új állásra leljünk, akkor az esélyeink maximalizálása érdekében, célszerű feltölteni az önéletrajzunkat a különböző állásportálokra, például a Zalaegerszegállás oldalra.

 

Számtalanszor előfordul ugyanis, hogy egy cég nem hirdeti meg a megüresedett pozíciót, hanem megvásárolja az álláskereső webhelyek adatbázisát, és abban keresi meg a potenciális jelölteket.

 

Végül érdemes még hírlevelet és e-mailben történő értesítést is kérni, ha megjelenik egy a preferenciáinknak megfelelő pozíció.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom