Tarolt egy magyar márka a gasztronómiai Oscaron

A Grapoila olajsajtolónak mind a hat nevezett terméke csillagot kapott a világ legrangosabb ételkóstoló versenyén, a Great Taste Awardson.

Idén 106 országból 12 777 terméket neveztek a londoni gasztronómiai Oscarra, amelynek a zsűrije három hónapon át kóstolta vakteszteken a címke nélkül ellátott finomságokat, a magyar csapat olajai és lisztjei pedig egyenesen élményszámba mentek.

Az 1994-ben alapított Great Taste Awardsot a vakteszteknek köszönhetően igazságos versenyhelyzet jellemzi, így a kisebb manufaktúrák is bátran versenybe szállhatnak a gigavállalatok termékeivel, amennyiben a minőségi alapanyagok, a szakértelem és a technológia terén is kimagaslót tudnak alkotni.

A Grapoila olajsajtoló hat csillaga pedig azért is óriási eredmény, mert a zsűri csak a nevezett termékek töredékét szokta csillaggal jutalmazni.

A Grapoila olajsajtoló egyébként harmadik alkalommal nevezett a nagy presztízsű versenyre, amelyen a következő termékeiket díjazták:

  • Grapoila Bio Napraforgómag-olaj, két csillag
  • Grapoila Mogyoróolaj, két csillag
  • Grapoila Mustármagolaj, egy csillag
  • Grapoila Szőlőmagolaj, két csillag
  • Grapoila Bio tökmagliszt, két csillag
  • Grapoila Napraforgómagliszt, két csillag

Sajnos idén a koronavírus-járvány miatt elmarad a Fine Food Expo, ahol a csillagokkal jutalmazott terméket kiállíthatják a cégek, a magyar csapat azonban így is nagyon büszke lehet erre a sikerre.

Ez is érdekelhet:

A dizájn Oscarját kapta meg az Anjuna Ice Pops

A dizájnszakma csúcsát jelentő elismerést kapott a DekoRatio Branding & Design Studio által tervezett Anjuna Ice Pops csomagolás.

(Forrás: Grapoila Facebook-oldala, Üzlet és Utazás)

Oscar | Grapoila olajsajtolón | liszt | gasztronómia | Great Taste Awards | sajt

FOLYTASD EZZEL

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa