Egy kilencéves gyerek megépítette álmai faházát, és most bérbe adja az Airbnb-n

Eli minden zsebpénzét a kisházra költötte, amit most bárki kibérelhet. A bevételeket  jótékony célokra fordítja majd.

Ha azt hinnénk, már mindent láttunk az Airbnb-n, és semmilyen meglepetés nem tud érni bennünket, tévedtünk. Legyen szó a boroshordókból kialakított szállásokról, az olasz Alpokban lévő kabinházakig, az egyedülálló megoldások és a varázslatos helyek láttán garantáltan felkapjuk a fejünket.

Éppen ilyen ez az új faház az észak-karolinai Murphyben, amely a tulajdonosa miatt igazán inspiráló sikersztori is egyben.

A faházat egy kilencéves kisfiú, Eli tervezte és üzemelteti azzal a céllal, hogy vendégei számára egyedülálló szállásélményt biztosítson. Ennek érdekében minden zsebpénzét arra fordította, hogy csinosítsa az építményt, amely eredetileg csak egy nerffes bunkernek indult. A végeredmény azonban annyira jól sikerült, hogy feltette a házat az Airbnb-re, az ebből befolyó összegeket pedig jótékony célokra fordítja majd.

Elinél 150 dollár/éjszaka áron lehet szállást foglalni.

Nem kell azonban az Egyesült Államokig utaznunk ahhoz, hogy különleges erdei faházakat béreljünk ki. A Helen & Hard norvég építészeti iroda például zsindelyes borítású faházakat álmodott meg egy norvég hegyoldalba, ahonnan pazar kilátás nyílik a Hardanger-fjordra.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Airbnb)

faház | faházikó | erdei ház | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom