Ahogy egyre távolabb kerülünk a nyártól és mind jobban bezárkózik Európa, úgy vetjük bele magunkat a post-covid utazásaink megszervezésébe. Van, aki a hegyekbe, van, aki a tengerpartra vágyik, és van olyan is, aki a világ legjobb vagy legkülönlegesebb éttermeit veszi célba. Ez utóbbiaknak kedvezünk most összeállításunkkal.
Ithaa étterem
A Maldív-szigetek egyikén található Ithaa étterem tizenhat méterrel az óceán alatt rejtőzik, hogy páratlan kilátást nyújtson a víz élővilágára.
Mindehhez pedig a fine dining ételek legjava párosul, így aztán az oda látogató limitált számú vendég biztosan felejthetetlen élményekkel gazdagodik.
Kész szerencse, hogy messze van a nyár, hiszen az asztalfoglalás nem egyik óráról a másikra megy.
Ha a Maldív-szigetek a következő úti célunk a pandémia utáni első nagy utazásra, már most jelezzük foglalási igényünket!
Jekyll és Hyde Club
A New York-i Jekyll és Hyde Clubban az év háromszázhatvanöt napján Halloween van. A horror témájú étterem és bár több film kultikus jeleneteiből merítette díszletét, a sejtelmes félhomály pedig csak emelni tud a rettegés fokán.
Az étterem azonban nemcsak enteriőrjéről híres, hanem arról is, hogy a filmek rémes szereplői tízpercenként váltják egymást a vendégterekben, és gyakran szórakoznak azzal, hogy halálra rémisztik a gyanútlan turistákat.
Tree Pod
A thaiföldi Soneva Kiri turistaparadicsomban húsz méter magasan, a fák lombkoronája alatt alakítottak ki nem mindennapi boxokat, ahol a vendégek elé pazar kilátás tárul az esőre, a végtelen vizekre, a változatos színekben lemenő napra.
A hely szezonálisan tart nyitva és korlátozott számú vendéget vár, ezért szabad időpont függvényében érdemes a Tree Pod köré felfűzni a teljes nyaralást.
Ez is érdekelhet:
tematikus | halloween | horror | nagy sztori | tematika | étterem
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni
A szenvedély, az árulás és a túlvilág jelenik meg egyetlen, zsigerig ható kortárs darabban a Müpa színpadán

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!