Április elsejétől az egyik legfontosabb villamosvonal kilőve: a 6-os villamos helyett pótlóbusz jár több éjszaka

Karbantartás miatt.

A 6-os villamos helyett április 1-jétől 4-éig, 8-ától 11-éig és 22-étől 25-éig, hétfőnként, keddenként, szerdánként és csütörtökönként éjszaka pótlóbusz jár karbantartás miatt, közölte a BKK. Azt írták, a munkák a hétvégéket nem érintik, péntekről szombatra, szombatról vasárnapra, valamint vasárnapról hétfőre virradó éjjel a villamosok közlekednek.

A közlemény szerint a 6-os villamospótló autóbusz a közúton közlekedik, fel- és leszállni a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken lehet. A járat a Széll Kálmán tér felé nem áll meg a Margitszigetnél.

Az érintett éjszakákon a 931-es autóbusz Pest felé a Margit híd budai hídfőnél a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

(Fotó: Getty)

pótlóbusz | közlekedés | 6-os villamos | villamos | budapest

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram