Helyi terméskőből épült fel a hegyekben megbújó Villa Nemes

Egy darabka olasz nyugalom és harmónia.

Az olaszországi Liguria vidékén fekszik a Villa Nemes, amelyet a Giordano Hadamik Architects az építési területen található terméskövek segítségével épített meg. Ennek köszönhetően a villa belesimul a környezetébe, ahogy az építész elmondta: „olyan, mintha mindig is ott lett volna.”

A villa 2015-ben készült el, de mostanában használta a Flexform, egy olasz bútorbrand egy fotózáshoz, ezek a képeket szerepelnek a cikkben.

A nappaliba olyan bútorokat választottak, amelyek passzolnak a nyersbeton falhoz, a csiszolt betonpadlóhoz és a tölgyfa kiegészítőkhöz. Amit látunk: a cég Asolo szófája, Tessa karosszékei, illetve a Pico és Fly kávézóasztala és tálalóasztalai.

(Fotók: Flexform)

lugúria | villa nemes | flexform

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom