Az összes hétfői járatát törölte a repülőtér a hatalmas légibiztonsági sztrájk miatt Berlinben

A német Verdi szakszervezet egynapos sztrájkot hirdetett hétfőre, a berlini repülőtérre a légibiztonsági személyzet bérvitája miatt. A repülőtér úgy döntött: az összes induló járatát törli.

Hétfőn 3:30-kor kezdődik és éjfélig tart a Verdi szakszervezeti tiltakozása a berlini repülőtéren, amelynek célja, hogy a munkavállalók számára magasabb fizetést harcoljanak ki, amivel ellensúlyozhatóvá válna a megélhetési költségek növekedése.

A tervezett akciót négy másik sztrájk már megelőzte.

Csütörtökön és pénteken összesen több mint hétszáz induló járatot töröltek Düsseldorfban, Hamburgban, Köln-Bonnban és Stuttgartban.

(Forrás: Reuters, fotó: Getty)

járattörlés | légibiztonság | repülőtér | Németország | sztrájk

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom