Hogyan alakulnak a glettelés árak?

A falfestés csak akkor lesz szép egyenletes, ha teljesen sima falfelületre visszük fel a festéket. Sok esetben szükség van a kisebb-nagyobb lyukak, repedések kijavítására, amit gletteléssel lehet megvalósítani. Ha tehát egy egyenetlen fal festésére keresünk szakembert, akkor számolnunk kell a glettelés árakkal is.

 

A joszaki.hu oldalon gyorsan rátalálhatunk a minden szempontból megfelelő szakemberre, aki nemcsak a festést, hanem a glettelést is az igényeknek megfelelően vállalja el. A weboldal azzal a céllal jött létre, hogy gyorssá és kényelmessé tegye a keresést. Csak az adott szakmát, illetve települést kell beírni és a rendszer máris kilistázza azokat a szakembereket, akikre rábízhatjuk a munkát.

 

Mi befolyásolja a glettelés árakat?

 

Mint minden szakipari munka, így a glettelés árát is sok tényező alakítja. Rengeteget számít például az aktuális pénzügyi helyzet, az infláció miatt ugyanis mindig megemelkedik az alapanyagok ára. Amikor drágulás várható, akkor érdemes minél előbb egyeztetni a szakemberrel, hogy időben be tudja szerezni a munkához szükséges glettanyagot.

 

A glettelés árak a fal minőségétől is nagymértékben függnek, hiszen nem mindegy mennyi hibát, illetve egyenetlenséget kell kijavítani rajta. Sok esetben nem elég egy rétegben felvinni a glettet, hanem kettő, három réteg is kell, ami növeli a szükséges mennyiséget. Ha a lyukak, sérülések meghaladják a falfelület 10%-át, akkor jelentős többletköltségre számíthatunk.

Mennyibe kerül a glettelés?

 

A joszaki.hu oldalt azért is megéri felkeresni, mert nemcsak a szakembereket láthatjuk, hanem az aktuális árakat is. Minden egyes adatlapon fel van tüntetve, hogy az illető mennyiért vállalja a munkát, ami óriási könnyebbséget jelent, hiszen az ár az egyik legfontosabb tényező a döntésben. Ráadásul a rendszer azt is megmutatja, hogy egy 20 négyzetméteres szoba glettelése mennyibe kerül, ha az átlagos árakkal számolunk és a glett egy rétegben kerül a falra. Ha kíváncsi a pontos kalkulációra, akkor keresse fel a joszaki.hu oldalt!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom