Hogyan használjuk a digitális névjegykártyánkat?

A digitális névjegyeket a legtöbb mai okostelefonnal össze tudjuk csatlakoztatni. A titok mindössze annyi, hogy a készüléknek rendelkeznie kell NFC olvasóval, hogy létrejöhessen a kommunikáció. Mai cikkünkben ezek kompatibilitásáról ismerhetsz meg bővebb információkat.

Alkalmazhatóság márkák szerint

Minden telefongyártó esetében más és más az az évjárat, amikortól lehetőségünkben áll hozzákapcsolni az okosnévjegyeket. Az üzleti élet résztvevői általában már modern telefonokkal rendelkeznek, így az esetek többségében ez nem fog problémát okozni.

Azonban amiatt, hogy ne érhessen minket meglepetés, érdemes kicsit részletesebben megvizsgálni ezeket az adatokat. Ha bővebben is érdekel a téma, akkor a CardInMove kompatibilitási listájában minden olyan készüléket megtalálsz, melyek képesek befogadni a digitális névjegyen szereplő adatokat.

Ezek a paraméterek a következők. Az Apple gyártmányoknál a 2017 utáni telefonok lesznek képesek kommunikálni az online névjegykártyánkkal. A Google, a OnePlus, illetve a HTC készülékek esetén ez az évszám 2015-re tehető, míg az LG és a Samsung telefonokat tekintve már a 2014-es gyártási évtől van erre lehetőségünk.

A Huaweit, illetve a Nokiát illetően pedig a 2016 utáni telefonok lesznek erre alkalmasak. Összességében tehát elmondható, hogy viszonylag réginek kell lennie egy készüléknek ahhoz, hogy meghiúsuljon az okosnévjegy alkalmazhatósága.

Miért is előnyös a digitális névjegykártya?

Sokakban felmerülhet az a kérdés, hogy milyen előnyünk származik abból, ha a digitális variációt használjuk. Erre a feltevésre sokrétűen válaszolhatunk. Egyrészt környezettudatossági, illetve költséghatékonysági szempontokat is figyelembe tudunk venni.

Hiszen az okosnévjegyekhez nem szükséges papírt felhasználni, illetve az alkalmazhatósága sincs korlátozva. Hiszen ezt a bankkártya-formátumú névjegyet mindig magunknál tudjuk hordani, és végtelen számú bemutatkozáskor igénybevehetjük.

Továbbá ha bármilyen adatunk megváltozik, akkor sem szükséges új adagot nyomtatnunk, hiszen egy applikáció segítségével egyszerűen kicserélhetjük az elavult információt. Ezzel pedig időt és pénzt takaríthatunk meg.

Továbbá sokkal több mindent és változatosabban helyezhetünk el rajta, mint a papíralapú változatokon. Hiszen itt nem vagyunk fizikai korlátok közé szorítva, így akár képi, illetve videós tartalmakat is megoszthatunk.

Az okosnévjegyek további előnyei

Ezenfelül az újdonság hatásával is levehetjük a lábáról partnerünket. Az üzleti szférában jó első benyomást kelthetünk azzal, hogy használjuk a legújabb technológiákat. Ennélfogva a digitális névjegy kiváló beszélgetésindító lehet, mely megkönnyítheti a jövőbeni kapcsolatfelvételt.

Reméljük, hogy bemutatónk segítségével te is közelebb kerültél az NFC névjegyek világához. Ha még nem volt névjegykártyád, vagy a hagyományos változatot használtad, akkor is érdemes lesz kipróbálni a digitális megoldást. Ne feledd, az online névjegy használatával csak nyerhetsz!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom