Hogyan készül? A vászonfotó

Manapság vászonfotót készíteni sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Családi képeinket a technikának köszönhetően pár kattintással megrendelhetjük. A legtöbb cég honlapja ügyfélbarát, segít lépésről lépésre az egész folyamaton.

Nézzük is, hogyan lesz a fotónkból vászonkép. Az alábbiakban a vaszonkep.hu rendszerét láthatjuk.

Megrendelés

Az internetes felületen egyszerűen feltölthetjük a képet, amit vászonra nyomtatnánk. A rendszer arra is lehetőséget ad, hogy kisebb javításokat végezzünk a képen vagy effektezzük. Amikor mindennel végeztünk, egyszerűen be tudjuk küldeni a képet.

A megrendelést követően kapunk egy visszaigazoló e-mailt, ebben ellenőrizhetjük, hogy mindent úgy jelöltünk-e be, ahogy szerettük volna. Ha esetleg valami nem stimmel, hívjuk fel a céget és pontosítsunk. Erre az e-mailre érdemes nagyon figyelni, így ha valamit véletlenül nem pontosan jelöltünk, még a folyamat elején javíthatjuk.

Ellenőrzés

Miután elküldtük a megrendelést, a vaszonkep.hu csapatának első dolga, hogy ellenőrzik a képeink minőségét. Ekkor alaposan átnézik a felbontást, minőséget, nem szemcsés-e a kép. Az apróbb problémákat ekkor javítják. Ha olyan problémát találnak, amin még az ő szakértelmükkel sem tudnak javítani, akkor felveszik velünk a kapcsolatot egyeztetés céljából. Ezek a problémák legtöbbször abból adódnak, hogy túl kicsi a képünk. Ha mindent rendben találnak, akkor beállítják a fényeket, előkészítik a képet.

Minta

A következő lépésben küldenek egy mintát, egy úgynevezett nézőképet. Ezen a képen még tudunk apróbb változtatásokat eszközölni. Miután a kért változtatásokat megcsinálták, megküldik számunkra az új nézőképet. Ne aggódjunk, ha többször kell változtatni, gyártásba csak a jóváhagyott példányt küldik.

Gyártás

Az elfogadott képet először a megfelelő anyagra kinyomtatják. Ezután következik a vakrámázás, amikor vakrámára feszítik a képet, majd pedig becsomagolják.

Szállítás

Szállítás tekintetében több választási lehetőségünk is van. A kész művet átvehetjük személyesen, vagy kérhetünk házhoz szállítást. Személyes átvétel esetén légpárnás fóliába csomagolják, házhoz szállításnál ezután még kartonba is helyezik.

Extra pont

Ezt a pontot nem biztos, hogy minden cégnél megtaláljuk, ezért érdemes figyelni már a megrendelésnél. Ez pedig a garancia. A vaszonkep.hu csapata például teljes garanciát vállal a termékekre. Így például ha nem tetszik, vagy megsérül szállítás közben, egyszerűen felvesszük velük a kapcsolatot, és újat készítenek.

A vászonkép készítése nem bonyolult, és ha megfelelően választjuk ki a gyártó céget, az egész folyamatot nyomon követhetjük, csak a mi beleegyezésünkkel készítik el a képet. Így tényleg olyan lesz, amilyet szeretnénk.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram