Hogyan utazhatunk majd 2021-ben?

Áprilisban útra kelhetünk, népszerűek lesznek a körutazások, felértékelődnek a kis magánszálláshelyek és az oltásigazolások – legalábbis a jósok szerint.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy nincs ember a földön, aki ne várná, hogy vége legyen a pandémiának, és ismét útra kelhessünk, hogy ismeretlen tájakat, kultúrákat fedezhessünk fel. Jelenleg számos kérdőjel van azonban abban, hogy egyáltalán mikor lesz lehetőségünk ismét önfeledten utazni. A Travel and Leisure emelte a tétet, és az utazási szakértők helyett asztrológusokat, illetve jósokat kérdezett meg a jövő évi kilátásainkról, a válaszok pedig nem is olyan elrugaszkodottak, mint azt elsőre gondolnánk.

A jósok többsége szerint tavasz végén, nyár elején megnyílnak a határok, a pandémia véget ér, az életünk pedig visszatér a régi kerékvágásba.

Elsőként a belföldi utazások élénkülnek meg, ahogy pedig egyre inkább stabilizálódik majd a helyzet körülöttünk, úgy nyitunk az egyre távolabbi célpontok felé.

Az igazán nagy távolságok megtételét igénylő utazásokra azonban egészen 2022-ig kell majd várnunk az egyik asztrológus szerint.

Egy jós ugyanakkor a kártyavetés alapján egyértelműen látta azt, hogy fontosabbá válik a szellemi és lelki felfrissülés is, melynek eredményeként a nagy vallási és meditációs központok, így India, Izrael és a Vatikán is sokak által felkeresett célállomás lesz.

Többen is kiemelték az oltásigazolások szükségességét, vagy legalábbis valamilyen Covid-dokumentációt, mely feltétele lehet a biztonságos utazásnak. Sőt, volt olyan jós is, aki tisztán látta a közeljövő útlevelében egy új pecsét helyét, amely az oltások ellenőrzésére szolgál. Volt, aki kiemelte azt is, a kártyák alapján azt mondta:

még évekig az életünk része lesz a maszk a repülések során.

A jóslatok szerint továbbra is elképesztően népszerűek lesznek a körutazások, nőni fog a családi utazások száma, ugyanakkor a nagy szállodák és üdülőkomplexumok helyett  a könnyen megközelíthető motelek, az airbnb-s szálláshelyek, a kempingek és a lakóautók iránti igény emelkedik majd.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Unsplash, Pixabay)

covid-19 | repülés | nagy sztori | koronavírus | pandémia

FOLYTASD EZZEL

Egyetlen apró hiba, ami miatt könnyen elveszhet a poggyászod egy reptéri alkalmazott szerint

Van egy lélegzetelállító esőerdő Európában, ami Magyarországtól sincs messze

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom