Hogyan válasszuk ki a mosogatógépet?

A konyha kialakítása vagy felújítása során a mosogatógép elhelyezése is központi kérdés lesz. Ha új eszközre szeretnénk beruházni, akkor pedig különösen fontos, hogy előre tudjuk, hova kerül a gép, és persze az is számít, milyen funkciókkal teszi egyszerűbbé a poharak, tányérok, edények, evőeszközök tisztítását nap mint nap. Nézzük, mit tudnak a legmodernebb mosogatógépek!

A mosogatógép beépíthetősége

A modern konyha kialakításakor sokaknak számít, hogy a dizájn milyen, ezért mind a hűtőt, mind a mosogatógépet szeretnék “elrejteni”, hogy a konyhabútor frontja egységes legyen. E célból a Miele mosogatógépeinek kínálatában érdemes szétnézni, hiszen itt szabadon álló, a bútor alá építhető, de a bútorba integrálható mosogatógép is elérhető.

A mi döntésünk, melyik típust választjuk, hiszen a lehetőségek adottak. Ha a beépíthető típus mellett tesszük le a voksunkat, akkor az előlapot takarhatja a bútor, ami így nem töri meg az összhatást. Ilyen esetben a vezérlőpanel az előlap mögött kap helyet.

A Miele mosogatógépek esetében van lehetőség felső beépítésre is: az ergonomikus kialakítás által nem kell hajolgatni, mikor be akarunk pakolni a gépbe.

A mosogatógép mérete

Ha kicsi a konyha alapterülete, és a háztartási gépeknek kevesebb hely jut, akkor is érdemes a Miele oldalán szétnézni, hiszen ők erre a problémára is kínálnak megoldást. A mosogatógépeik háromféle méretben kaphatóak:

  • Standard mosogatógépek: Ezek 81 cm magasak és 60 cm szélesek. A legtöbb háztartásban ez a típus lesz a megfelelő, hiszen szabványméretről van szó.
  • XXL mosogatógépek: Nagyobb igénybevétel és tágas hely megléte esetén érdemes ezt a készüléket választani. Az ilyen gép 85 cm magas, szélessége ennek is 60 cm. Aláépíthető és integrálható kivitelben is kapható. Akár 25%-kal több edény is elfér benne, és a nagyobb edényeknek, talpas poharaknak is jobb elhelyezési lehetőséget biztosít.
  • Extra keskeny készülékek: A standard 81 cm-es magasság mellett csak 45 cm szélesek, de ugyanolyan hatékonyak, mint a fent említett brand többi mosogatógépe. A kényelmes kosárkialakítás itt is megtalálható.

A Miele mosogatógépek fő előnyei

A márkát talán nem kell bemutatni senkinek, hiszen 120 éve piacvezetők, igazán különleges megjelenésű és kiváló minőségű háztartási gépeikről ismertek. A fejlett technológiának köszönhetően sok extrával rendelkeznek ezek az eszközök, amelyek képesek megkönnyíteni a mindennapokat.

A mosogatógépek esetében ki kell emelni az AutoDos funkciót, amely egy okos megoldás: a mosogatógéphez használt granulátum automatikus adagolását teszi lehetővé, így pontosan tudja, mikor mennyire van szükség az edények tisztításához. Elég csak egyszer feltölteni az adagolót, ez átlagosan 20 mosáshoz lesz elegendő: a PowerDisk adagolótechnikával ötvözött funkció ideálisan osztja el a mennyiséget.

Teljesen természetes, hogy a mosogatógépek okostelefonnal is működtethetők, így még kevesebb gondot okoz a kezelésük. Az energiahatékonyság és az alacsony zajkibocsátás pedig már alapvető követelmény a 21. században.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom