Ennél halloweenibb hangulatú szállást keresve sem találnánk az Airbnb-n

Halloween és a Hókusz Pókusz 2 című film premierjének alkalmából különleges szállás került az Airbnb-re.

Két vendég mindösze 31 dollárért (13380 forintért) töltheti el október 20-ának éjszakáját a film hátborzongatóan hangulatos házikójában, a massachusettsi Salemben, nyikorgó padlódeszkák és bagolyvér, valamint fűszernövényekkel teli tégelyek között.

A vendégek fellapozhatják a Sanderson nővérek varázskönyvét, és felfedezhetik Salem egyéb kísérteties látványosságait. Persze, az élmény nem lenne teljes a Hocus Pocus 2 levetítése nélkül, amelynek premierje szeptember 30-án volt a Disney+-on.

A vendégeket a helyszíni portás vezeti körbe, aki segít az étkezés megszervezésében is, és mivel a házban eredetileg nincsen fürdőszoba, hozzáadtak egy modern melléképületet, amely néhány lépésnyire található.

Az élménnyel párhuzamosan az Airbnb a történelmi város következő nemzedékének támogatására adományt küld a Boys & Girls Club of Greater Salem nevű civil szervezetnek.

A vendégeknek az utazást maguknak kell megszervezniük, mint az oldalon írják, autóval, repülővel vagy seprűn.

Foglalni október 12-én este 7 órától lehet.

Ha itthon vennénk fel a halloweenfonalat, ez a három sütemény a segítségünkre lehet, de ezek között a tematikus éttermek között is találunk olyat, ahol minden a rémségekről szól. Ha viszont Magyarországon indulnánk útnak ebben az időszakban, akkor nem árt sietnünk a szállásfoglalással.

(Forrás: Matador Network, képek: Airbnb)

hókusz pókusz 2 | salem | halloween

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom