Hosszú távra szánt cipők

Cipőt vásárolni nem érdemes csupán egy szezonra, hiszen a megfelelő termékeket nem könnyű megtalálni. Ha azonban végre sikerül rábukkanni az ideális darabokra, szeretnénk őket a lehető legtovább hordani és élvezni a kényelmet, melyet nyújtani tudnak.

 

Hogy ez valóban így legyen, válasszunk márkás modelleket, melyek esetén nem kérdés a magas színvonal és az időtállóság.

 

Egy egyedülálló német márka

A Rieker márkát 1879-ben alapították Németországban, kezdetben Észak-Olaszország gazdag társadalmi rétegeit szolgálta ki, majd székhelyét Svájcba tették át. Az immáron öt generáción át öröklődő családi vállalkozás célja a kezdetektől az volt, hogy a lehető legjobb minőségű, legkényelmesebb cipőket állítsák elő, melyeket öröm hordani.

Több mint 130 éves fennállása alatt a kezdeti európai célközönségét kiterjesztette Észak-Amerikára, Ausztráliára és Ázsiára is, így majdnem az összes kontinenst ellátják utánozhatatlan cipőikkel. Bárhol is halljuk meg a Rieker márkanevet, az kétségtelenül egyet jelent a tartóssággal és a kényelemmel. A Komfortcipő kínálatában számos Rieker cipő közül választhatunk, melyek közül biztosan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelő, kiváló darabot.

Rieker: stílus és praktikum

A márka célja, hogy stílusos, divatos, mégis az egészséget támogató cipőket dobjon piacra. Olyan lábbeliket, melyek amellett, hogy jól néznek ki, viselőjük életminőségének javítására is képesek. A szabad mozgást és a maximális komfortot speciális, kizárólag a márkára jellemző technológiák alkalmazásával érték el. Ez pedig nem más, mint az úgynevezett Antistress technológia, mely rezgéscsillapító hatással bír. A poliuretánból készült sarokrész ugyanis rendkívül rugalmas és hajlékony, így képes elnyelni a járásból eredő ütközéseket, kímélve ezzel az ízületeket és a gerincet.

A Rieker különös ismertetőjegye még a felsőrész széles kialakítása, mely biztosítja a szabad mozgást köszönhetően annak, hogy egy átlagos cipőnél 30%-kal nagyobb helyet biztosít a lábfejnek. Ez a kialakítás az úgynevezett kaptaforma. Úgy gyártják kényelmes és modern cipőiket, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományokra is, termékeiket még ma is kézzel varrják, amely időtállóságot biztosít. Ezt támogatja az is, hogy a lábbelik felső része többnyire bőrből készül.

Óriási választék minden korosztálynak

A Rieker nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is kínál cipőket minden évszakra. Így termékeik között megtalálhatóak a szandálok, papucsok, a bakancsok, a csizmák, a félcipők, a bokacipők, sőt még az övek és táskák is. Mindegyik termékük azonos tulajdonsága, hogy kiváló minőségüknek hála teljes élettartamuk alatt jó szolgálatot tesznek viselőjük számára. Kényelmüknél fogva pedig hozzájárulnak az egészség fenntartásához.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram