Itt a Nanushka 2021-es resort kollekciója

Ember és természet kapcsolata a középpontban.

A Nanushka új kollekciója a Human/Nature névre hallgat, és ez a kettős megközelítés érhető tetten a férfi- és női kollekcióban egyaránt. A 2021-es resort kollekcióval a Nanushka folytatja saját inspirációinak felfedezését a természet, az elemek, anyagok, azok színei és textúráinak közreműködésével.

Ebben az új kollekcióban a Nanushka a természet és ember rokonságát fedezi fel, azét a kapcsolatét, amely napjainkban korlátok közé szorult.

A kollekciót a Vogue amerikai kiadása is bemutatta, és ha már így tettek, megszólaltatták a tervezőt, Sándor Szandrát is, méghozzá arról, hogy milyen attitűd fog minket jellemezni a világjárvány vége után.

"A funkcionalitás, a sokoldalúság, az ellenállóképesség, és a hasonló aspektusok fontosabbak lesznek, mint valaha – mondta el Sándor Szandra –,

ugyanakkor nem hiszem, hogy a fantáziának, a művészetnek vagy az önkifejezésnek ne jutna szerep a jövő divatjában."

human nature | sándor szandra | kollekció | resort 2021 | nanushka

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom