Itt egy automata, amivel boldogságot vehetsz gyerekeknek

Elindult az Appy karácsonyi adománygyűjtő akciója, amelynek célja egyszerűen és gyorsan megváltani egy-egy rászoruló gyermek karácsonyi meglepetését, mindezt egy snackautomata segítségével.

Innovatív ötlettel kívánja segíteni az Appy ernyőszervezet annak a tizenhárom alapítványnak a forrásteremtését, amelyek együttesen több ezer hátrányos helyzetű, beteg vagy fogyatékkal élő gyermeket – és családjaikat – támogatnak évente. A karácsonyi adománygyűjtő aktivitásának célja felhívni a figyelmet az adományozás egyszerűségére és fontosságára: „Legyen automatikus a segítség!”. Az Allee Bevásárlóközpontban kiállított automatában most fogyasztási cikkek helyett tizenhárom különböző jó ügyet lehet támogatni 2000 Ft értékű ajándékkártya formájában, amelynek mindegyike egy-egy rászoruló gyermeknek jelent segítséget.

Az Appy egyedülálló támogatási modelljének célja, hogy szakmai tanácsadással, iroda biztosításával és tréningek szervezésével járuljon hozzá a támogatott szervezetek sikeres munkájához és fejlődéséhez. „Igyekszünk évről évre egyre több segítséget biztosítani a szervezetek számára, hogy kiszámíthatóbb, stabilabb körülmények között dolgozhassanak. Az ajándékautomatával szeretnénk egyszerre inspirálni és motiválni az adakozni vágyókat, hogy egy mozijegy áréért szebbé tehessék egy rászoruló gyermek karácsonyát, legyen szó egy születésnapi tortáról, egy óra önfeledt játékról vagy lelki segítségről. Fontos lenne, hogy egyre többen elköteleződjenek egy-egy számukra fontos ügy mellett. Az Adományautomata egy induló választék, hogy mi ezzel segítsük az első döntést” – mondta Schranc Tünde, az Appy társalapítója és vezetője.

Az automata online verziója is elérhető az alábbi felületen, így a digitális térben is lehetőség nyílik az adományozásra egészen december végéig.

Az Appy hosszútávú célja a projekt további bővítése, új közreműködők és tagok bevonása és országos méretűvé fejlesztése. A kezdeményezés helyszínét az Allee Bevásárlóközpont biztosította, az italautomatát pedig a Coca-Cola Magyarország.

Az Appy jelenlegi tizenhárom tagja:

 • Adni Jóga Alapítvány
 • Amigos a Gyerekekért Alapítvány
 • Egyesület az Inklúzióért
 • Fortély-sátor Alapítvány
 • Gólyahír Alapítvány
 • Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány
 • Indahouse Hungary Egyesület
 • Kikapcs. Alapítvány
 • Kompánia Alapítvány
 • Mahájána Alapítvány
 • Mosoly Alapítvány
 • Szurikáta Alapítvány
 • Technológiával az Egészségért Alapítvány

Az Appy tizenhárom szervezete évente körülbelül 200 ezer gyereket ér el szolgáltatásaival.

appy | jótékonyság | automata

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom