Itt érdemes tankolni hétfőtől az alaposan megdráguló üzemanyagárak miatt

Mint ismert, a jövő héttől kezdődően a jövedéki adó növekedése okán hazánkban huszonegy forinttal, várhatóan 580 forintra emelkedik a benzin, illetve 608 forintra a gázolaj átlagára. A környező országokban csupán Szlovákiában kell majd többet fizetni a tankolásért – írja az RTL Híradóra hivatkozva a 24.hu.

Mindez tehát azt jelenti, hogy bizonyos esetekben és helyzetekben megéri átruccanni a határ túloldalára.

Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu ügyvezetője elmondta, hogy az árkülönbség Románia esetében közel hetven forintot is jelent a benzinnél, Szlovéniában és Horvátországban pedig ötven-hatvan forinttal olcsóbban jön ki a literenkénti tankolás.

(Forrás: 24.hu, fotók: Getty Images)

románia | benzin | drágulás | szlovénia | tankolás

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram