Titokzatos járat indul, amelyről nem lehet tudni, hogy hová megy

A Scandinavian Airlines nemrég jegyeket hirdetett a hűségprogramjában részt vevőknek, de az úti célt nem árulta el.

A kihirdetést követő percekben mintegy ezer ember regisztrált a rejtélyes járatra, amelyről annyit lehet tudni, hogy április 5-én indul Koppenhágából, és április 8-án ugyanide tér vissza. A másik ismert részlet, hogy a repülőút néhány órás lesz.

Az utasok pedig csak útközben tudják meg, hogy hová indultak. Szerencsére azonban, mielőtt eljön a nagy nap, a légitársaság ad némi fogódzót, hogy mégis milyen ruhákat érdemes csomagolni.

A jelentkezések beérkezése után a légitársaság kiválasztotta azokat a szerencséseket, akik felülhetnek a különjáratra. A kiválasztottaknak huszonnégy órájuk volt, hogy megerősítsék a helyüket, amihez 30 000 mérföldet kellett fizetniük, (ha nem volt ennyi pontjuk, vásárolhattak is). Ha valaki nem él a lehetőséggel, a légitársaság valaki mást választ ki helyette a várólistáról.

Tavaly a Wizz Air is meglepte az utasait egy titokzatos járattal.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

scandinavian airlines | úti cél | ismeretlen

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom