Most Jared Leto fogja kiborítani az autentikus túrázókat

A Gucci terepjáró kollaborációja ismét felbukkant, ezúttal egy hollywoodi sztáron.

A Roadster olvasóinál is kiverte a biztosítékot a North Face és a Gucci közös kollaborációja, amelynek fő motívuma a túrázás. A kollekciót bemutató Facebook-posztunk alatt heves vita bontakozott ki arról, mennyire alkalmatlan egy magas sarkú cipő vagy retikül a túrázáshoz, illetve arról is, van-e keresnivalójuk az erdőben fehér cipős hipsztereknek.

Nos, a vita ismét fellángolhat, ugyanis a Sidetrack magazinban ismét feltűnt a kollab, méghozzá Jared Leto amerikai színész és zenész közreműködésével.

 

A képek csodásak, az viszont ismét kérdéses, mit fognak gondolni róla a magukat autentikusnak gondoló túrázók? További kérdés, hogy

tiltja-e bármilyen szabály, hogy valaki Gucciban járja az erdőket, mezőket, ha neki ahhoz van kedve?

Magasdivat a zöldben

A Guccinak volt már kevésbé polgár-, illetve túrázópukkasztó kollekciója is. A természetet a Bauhausszal hazai tervezők hozták össze, és érdekes módon a Nanushka 2021-es resort kollekciója is az ember és a természet kapcsolatát állította középpontba – valószínűleg sokkal kevésbé ellentmondásosan, mint Gucciék.

jared leto | gucci | northface | kollab

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom