Jimmy Choo soha nem látott luxust hoz a golfpályára

A Malbon Golf egy Los Angeles-i székhelyű sportruházati márka, amely az idei golfszezonra a Jimmy Choo-val alkotott valami egészen elképesztő kollekciót.

A páratlan csillogásáról ismert divatház, a Jimmy Choo nem mindennapi luxust visz a pályára. Olyan ruhadarabokat álmodtak meg, amelyek lendületbe hozzák és győzelemre viszik a golfozókat, miközben minden pillanatban a stílusosság ikonjaiként tündökölhetnek.

A kollekcióban letisztult tónusú cipők és kiegészítők, bőr és farmer ruhadarabok is megtalálhatók. A Diamond Golf tornacipők például rugalmas bőr anyagukkal, gyémánt mintás talpukkal, fehér, fekete és rózsaszín változatokban hódítják meg a sportolni vágyók szívét. A golftáskákon és a fejfedőkön is visszaköszön a két márka monogramja is.

Az egyedülálló sportruházati cikkek április 17-től már megvásárolhatók a Jimmy Choo üzletei közül néhányban.

(Forrás: HypeBeast, fotók: Jimmy Choo)

sportruházat | divatház | golf | jimmy choo | divat

FOLYTASD EZZEL

Ha elfogadod ezt az ajánlatot, megkaphatod a hollywoodi sztárok egyik kedvencét

Ilyennek kell lennie egy zakónak a 21. században – Megnéztük az Attolini nápolyi üzemét

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram