Így néz ki belülről John Legend és Chrissy Teigen 18 millió dolláros penthouse-a

Az új tulajdonosnak nincs is más dolga, minthogy összenyissa a két szomszédos lakást.

John Legend és Chrissy Teigen nem egy, hanem rögtön két New York-i ingatlantól is meg kíván válni. A sztárpár korábban azzal a tervvel vette meg a két szomszédos lakást, hogy egy napon összenyissák, végül azonban az átépítés helyett az eladás mellett döntöttek. Ráadásul nem is akármennyiért:

18 millió dollárt kérnek a látványos penthouse-okért.

Úgy tudni, John Legend és Chrissy Teigen nem egyszerre vásárolta meg a két ingatlant. Az egyikért kilencmillió dollárt fizettek még 2018-ban, a másikra pedig két évvel ezelőtt tettek szert 7,7 millió dollárért. A penthouse-ok a Brewster Carriage House-ban találhatók, egy történelmi, százötven éves épületben, melyet 2012-ben alakították át társasházakká.

Az ingatlan egyik leglátványosabb helyisége a konyha, amely Miele készülékekkel van felszerelve, de az egész lakásban a fehér tölgy padló dominál. A fürdőszobákban padlófűtés található, a penthouse-ok romantikáját pedig három kandalló és egy borhűtő fokozza.

A leendő lakói valószínűleg imádni fogják a tetőkertet is, amelyhez saját öntözőrendszer és grillterasz is tartozik.

A hírek szerint a sztárpár azért válik meg a két ingatlantól, mert mostanában a nyugati parton töltik idejük nagy részét. A bázisukat áthelyezték Kaliforniába, ezt pedig az is bizonyítja, hogy már Beverly Hills-i otthonukat is eladták 16,8 millió dollárért és egy új pazar ingatlant vásároltak a közelben.

Ennek ellenére megvan rá az esély, hogy a pár a közeljövőben visszatér a Nagy Almába, hiszen John Legend a The Wall Street Journalnak úgy fogalmazott:

New York mindig is a kedvenc városom lesz.

(Forrás: RobbReport, fotók: toptenrealestatedeals.com)

John Legend | lakberendezés | penthouse | deisgn | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom