Magyarország kedvenc félmaratonján futhatsz a hétvégén

Teljesítsd augusztus 29-én a 21 km-es távot egy olyan útvonalon, amely Budapest legszebb részeire enged rálátást (budai Vár, Gellért-hegy, Duna-part, Budapest Duna-hídjai)!

A félmaraton legyőzhető távolság – ezen a versenyen egyéniben, párban vagy futótrió tagjaként is teljesítheted – írja az esemény Facebook-oldala.

Idén újra a tíz kilométeres táv is szerepel a programban, a Lágymányos-kört pedig bárki teljesítheti, aki még nem áll készen a hosszabb távokra, de fontos számára a mozgás öröme.

Távok:

  • 36. Wizz Air Budapest Félmaraton – egyéni, 21,0975 km
  •  Manna ABC 10 km – egyéni, 10 km
  • KOMETA Páros Félmaraton – párban, 21,0975 km
  • Laufenn Trió Félmaraton – trióban, 21,0975 km
  • Lágymányos-kör, 2,3 km

További részletek itt érhetőek el, nevezni pedig itt lehet.

(Forrás: az esemény Facebook-oldala, fotók: Getty Images)

program | főváros | futás | félmaraton | váltó

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom