Testmozgás és kultúra: Budapest egyik legszebb múzeumában tart jógaórákat Jordán Adél

"Lélegezz be lassan, egyenletesen, mélyen. Nyisd ki a szemed, nézz körül!
A Szépművészeti Múzeum Barokk Csarnokában ülsz, a jógamatracodon. Vajon álmodsz?  Nem, "csupán" az egyik fantasztikus, új őszi programjuk résztvevője vagy! 

Ez pedig a jóga Jordán Adéllal!

Adél színészi munkái mellett közel húsz éve jógázik, mára pedig tanítja is ezt a mozgásformát. 2023 őszén a Szépművészeti Múzeum Barokk Csarnokának tágas, itáliai festményekkel díszített termében tart jógaórát – olvasható az intézmény Instagram-oldalán.

A dinamikus óra segít a résztvevőknek megtalálni a fókuszt és a jelenlétet a gyakorlásban és az életben egyaránt.

Az órákon akár teljesen kezdők is részt vehetnek, a gyakorlatok elvégzése nem igényel előzetes tudást. A szervezők azt kérik, hogy a résztvevők vigyenek magukkal jógamatracot, átöltözni a mélyföldszinti mosdókban lesz lehetőségük.

Időpontok:

  • szeptember 26., kedd, 16:30-17:45
  • október 3., kedd, 16:30-17:45
  • október 10., kedd, 16:30-17:45
  • október 17., kedd, 16:30-17:45

Programdíj: 4600 Ft / alkalom (a programjeggyel az állandó kiállítások is megtekinthetőek).

Amennyiben valaki a négy időpontra együttesen vált jegyet, tizenöt százalék kedvezményt kap a végösszegből. Jegyek csak online vásárolhatóak. A megvásárolt jegy átruházható, de nem visszaváltható és csak az adott időpontban felhasználható.

A programsorozat a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében valósul meg.

(Fotó: Ispán Zsófi)

budapest | tárlat | ajánló | Jordán Adél | programsorozat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom