Elképesztő színekben pompázik Amerika kedvenc virágmezője

Egymás után készültek a fotók a derékig érő színtengerben, miután megnyitott az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb virágmezője. A kaliforniai Carlsbad Flower Fields a narancs, a rózsaszín, a sárga, a lila minden elépzelhető árnyalatában pompázva mágnesként vonzotta a látogatókat – teljesen érthetően.

A San Diegótól ötvenöt kilométerre, északra található mezőkön több mint hetvenmillió virágban lehet gyönyörködni. A látványos attrakció a lezárások miatt 2020 nagy részében nem volt elérhető, ám a kaliforniai járványhelyzet kedvező alakulása a napokban lehetővé tette a szigorítások enyhítését, így a csodaszép virágmező korlátozott számban fogadhatja a négy fal közül kirajzókat.

A Carlsbad Flower Fields a békeidőben megszokottnak megfelelően, a virágzáshoz idomulva időszakosan lesz nyitva – ezúttal május 9-ig.

A látogatók természetesen vásárolhatnak az igazgató szerint egyébként évről évre jobb minőségű színpompás csodákból.

Európában Hollandia egyik legismertebb látványossága idén az ismert okok miatt egy darabig még zárva tart, de a természeti szépségek nem maradnak közönség nélkül.

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

járvány | kaliforniaúusa | mező | Carlsbad | remény

FOLYTASD EZZEL

Három nap alatt bejárhatod a világot és nyaralást nyerhetsz a Hungexpón, az Utazás kiállításon

Ide kell utaznod, ha a világ jelenlegi legjobb tengerpartján pihennél

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Három nap alatt bejárhatod a világot és nyaralást nyerhetsz a Hungexpón, az Utazás kiállításon!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom