Ideje ismét turistáskodni: a fürdőben, a szobanövények között

Staycation – az angolban eddig is használatos volt ez a kifejezés azokra az otthon pihenős napokra, amikor nem is kell elutazni ahhoz, hogy mehessen a kikapcsolódás. Most már nem önkéntes a kanapés este, aki megteheti, a lakásban vészeli át a még ki tudja mennyi időt. Jennifer Baer amerikai grafikus is, aki fejben megalkotta a Koronavírus Utazási Irodát, és egyelőre három fantáziadús plakáttal rukkolt elő. 

Kanapészörfre hív, távirányítóval a kézben.

A következő plakáton a fürdőszobai kikapcsolódást élteti. Egy hölgy a manapság legnagyobb médiavisszhangot kapó papírárura mosolyog.

A napbarnított plakátlány nem a pálmák közé vágyakozik, hanem a szobanövények látogatására hívogat.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Illusztrációk: Jennifer Baer)

utazási iroda | jennifer baer | turisztika | poszter | koronajárvány

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom