Kellemes meglepetés érte a budai rántotthús-rajongókat

Bíró Lajos a Széll Kálmán térre hozza a rántott húsait.

Covid ide, Covid oda, 2020 gasztronómiai szempontból Buda és azon belül a Széll Kálmán tér éve. Idén több kimagasló minőségű egység nyitott itt, közéjük tartozik a Pingrumba, a tajvani konyhát vivő, egyelőre csak kiszállítós formában létező 101 Bisztró, a legmagyarabb kávé, a Bányai László Costa Rica-i kávéit pörkölő Beans by Bányai, most pedig érkezett egy újabb komoly versenyző.

Bíró Lajos a Vendéglő a Kisbíróhoz étteremmel már régóta tevékenykedik Budán, szóval ebben nincs újdonság, abban viszont igen, hogy a második egysége a pesti Hold utcai Piac budai verziója lesz, nem egy újabb bisztró. Mit jelent ez? A Fény utcai piacon nyílik a Buja disznó-k Buda, amely a pesti koncepció átültetése rántott hússal, pho levessel, rántott kacsamájjal, májgombóclevessel és rántott csirkecombbal.

A járványhelyzet miatt elvitelre és rendelésre van lehetőség, amúgy pedig már reggel kilenckor nyitnak.

Örülünk!

(Fotók: Buja Disznó-k FB-oldal)

vendéglő a kisbíróhoz | rántott hús | bíró lajos | bock bisztró | hold utcai piac

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom