Részeg utas miatt hajtott végre kényszerleszállást egy Budapestről induló repülőgép

Az eset még kedden történt.

Kazahsztánban kellett megszakítania az útját a Budapest-Szöul útvonalon közlekedő járatnak, mert egy ittasan balhézó nőt sem a személyzetnek, sem az utasoknak, de még a családtagjainak sem sikerült lenyugtatnia a fedélzeten – írja a 444.hu.

A kényszerleszállást követően a helyi hatóságok letartóztatták a rendbontó (és folyamatosan káromkodó) koreai utast, aki előbb elaludt, majd miután felébredt, azt állította, hogy semmire sem emlékszik. A LOT LO2001-es járata később folytatta útját Szöulba.

(Forrás: 444, fotók: Getty Images)

repülés | részeg | budapest | utas | kényszereleszállás

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram