Az Örökkévalók és a Dunkirk szupersztárja új szerepében is tündököl

Barry Keoghan BAFTA-díjas ír színész, az Örökkévalók és a Dunkirk sztárja lett a Burberry márkanagykövete – jelentette be nemrégiben a divatház.

Keoghan és a Burberry útja még 2023-ban keresztezték egymást. A színész részt vett a Burberry Summer 2024 show-n és a Met Gálára is tetőtől talpig a divatház öltöztette fel. Minden jelentős eseményen a Burberry ruháit viselte idén is, legyen szó A levegő urai európai premierjéről, a 2024-es BAFTA Film Awards-átadóról vagy a Burberry Winter 2024 bemutatóról.

Barry Keoghan az együttműködésükkel kapcsolatban is igazán lelkesen nyilatkozott. Úgy fogalmazott, a Burberry-t mindig is csodálta ikonikus öröksége, az innováció, a művészet és a kultúra iránti elkötelezettsége miatt.

"Örülök, hogy velük léphetek be ebbe az új szerepbe” – tette hozzá, utalva arra, hogy mostantól őt is a márka nagykövetei között láthatjuk. De nemcsak a színész lelkes a kooperáció miatt, hanem a Burberry kreatív igazgatója, Daniel Lee is.

Azt mondta, mivel több mint öt éve ismeri Barryt,

így tanúja lehetett annak, hogyan válik generációja kivételes tehetségévé.

Meglátása szerint eredetisége, jellegzetessége, tehetsége tükrözi a Burberry esszenciáját is, így már hivatalosan is a márka családjához tartozhat.

(Forrás és fotók: Haute Living)

luxusmárka | Burberry | divat

FOLYTASD EZZEL

Ha elfogadod ezt az ajánlatot, megkaphatod a hollywoodi sztárok egyik kedvencét

Ilyennek kell lennie egy zakónak a 21. században – Megnéztük az Attolini nápolyi üzemét

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram