Készíts lenyűgöző szempilla-hosszabbítást a premade pillák segítségével!

A szálas szempilla-hosszabbítás egyre népszerűbb szépészeti eljárás, manapság már legalább annyian járnak rendszeresen pilláshoz, mint körmöshöz. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen miért is kellene beérni a természetes adottságokkal, ha egyszerűen lehet javítani rajtuk?

 

A növekvő igényeknek megfelelően pedig egyre többen választják hivatásként a szempilla stylistot. Ezek a képzett szakemberek csodaszép pillasorokat tudnak applikálni, és sokuk alkalmaz olyan innovatív eszközöket a munkája során, mint például a premade pillák.

Mik azok a premade pillák?

A premade fanok olyan apró kis tincsek, amelyek több pillaszálból állnak. Olyan vendégeknél használják őket, akik az eredetinél dúsabb “legyezőkre” vágynak. A hosszabbítás ugyanis nemcsak arról szól, hogy a pillasor hosszabb lesz, hanem sűrűbbé is tehető.

Az 1D-nél például minden igazi szálhoz egy műszálat illesztenek, a 2D-nél viszont már szálanként kettőt, a 3D-nél 3-at, és így tovább. Tehát minél nagyobb szám szerepel a D betű előtt, annál dúsabb lesz a végeredmény.

Habár akadnak olyan stylistok, akik még az 5-6D-s hosszabbításnál is egyesével ragasztgatják fel a szálakat, de egyre több szakember dolgozik a már említett premade fanokkal.

Ilyenkor egy-egy pillaszálhoz egy komplett kis tincset illesztenek, így alakul ki a csodaszép volume hatás.

Miért előnyös velük dolgozni?

A premade fanok használata több pozitívummal is jár. Először is, ezek a tincsek tökéletesen szimmetrikus kialakításúak, így a végeredmény is egy egyenletes, szép pillasor lesz.

Ez főként azon stylistok számára előny, akik csak nemrég kezdték a szakmát, és nincs még annyi rutinjuk, hogy könnyedén készíthessenek egyenletes fanokat. Persze ettől még ajánlott elsajátítani a kézi fanolást is, de tény, hogy ezek a premade pillák nagyban megkönnyítik a munkát.

Egy másik fontos előny pedig az applikálás ideje. Ha szálanként építesz fel mondjuk egy 6D pillasort, az órákig is eltarthat. Ezzel szemben a premade termékek használatával mindez csak annyi időbe telik, mintha egy sima 1D-s hosszabbítást készítenél, hiszen egyszerre több szálat tudsz felragasztani.

Mindez mit jelent? Azt, hogy így rengeteg időt és energiát meg tudsz spórolni, ami tengernyi lehetőséget nyit meg előtted. Hiszen így ugyanannyi idő alatt akár több vendéget is tudsz fogadni, ami értelemszerűen több bevételt is jelent.

Ha pedig nem a munkád mennyiségén akarsz emelni, akkor az így felszabaduló időben pihenhetsz, vagy továbbképezheted magad, akár egy Horvat Krisztina, az Xtreme Lashes hazai képviselője által szervezett tanfolyamon!

Miért szeretik a premade pillákat a vendégek?

Nos, az egyik fő tényező természetesen itt is az idő. A vendégeidnek így nem kell átszervezniük a napjukat abban a tudatban, hogy pár órát biztos a szalonodban fognak tölteni, hanem akár ebédidőben is ellátogathatnak hozzád egy pillaépítésre.

A szimmetrikus és dús pillasor pedig akár 5-6 hétig is a helyén marad, így töltésre is ritkábban kell majd járniuk.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom