Tavaly még sűrűn ellenezte és megvetette a házhoz szállítást, most viszont mégis kollaborál a Kifli.hu-val.
Míg tavaly, a pandémia első időszakában Zsidai Roy egyrészt nagyon beleszállt a jótékonykodó éttermekbe, másrészt szó szerint az éttermi élmény kannibalizálásának nevezte a házhoz szállítást, mikor tavaly májusban így fogalmazott:
"A házhoz szállítás (...) hosszú távon kannibalizálja az éttermi piac egyes szegmenseit, melynek sok kollégánk eshet áldozatául az évek során. Étteremtulajdonosként, gasztronómiai szakmai szervezeti vezetőként
aggaszt, ha valódi éttermek és szakemberek áldozatul essenek a házhoz szállításnak, a házhoz szállító cégeknek és hosszú távon a robotok által gyártott ételeknek."
Mostanra viszont, úgy fest, megváltozott a Zsidai Csoport fejének véleménye, ugyanis a nem kifejezetten magasgasztronómiai asszociációjú, ételkiszállítással foglalkozó Kifli.hu-val közösen létrehozták a Zsidai Home szolgáltatást. Sajtóközleményük szerint a Zsidai Csoport séfjei fél éven át dolgoztak azon, hogy kidolgozzák a minőségi és fenntartható megoldást erre, ez a Zsidai Home.
A fogások a közlemény szerint stílusos éttermi gasztronómiát nyújtanak otthon: valóban friss, forró étel kerül az asztalra pár perc otthoni ráfordítással, tányérból elfogyasztva, ráadásul az étterminél kedvezőbb áron. Emellett hangsúlyozzák, hogy a Zsidai Home ételeket bárki elkészítheti otthon, ez pedig semmilyen gasztronómiai tudást nem igényel.
A Zsidai Home-mal a 21 A Magyar Vendéglő, a Baltazár, a Spíler vagy az Opera Café kedvenc fogásainak 95%-osra elkészített változata érkezik az otthonokba, ahol a befejezés és tálalás lesz csak a feladat, mely csupán pár percet vesz igénybe. A Kiflivel közösen megvalósult, hogy akár négy órán belül az otthonokban vagy irodában lehetnek ezek a fogások, így mindig friss és forró étel kerül az asztalra, tányérra tálalva, pont úgy, mint az éttermekben.
"Óriási lépés, hogy a Kiflivel kiszélesedik az elérhetőség, és egyre többen tudják a hagyományos éttermi házhoz szállítást velünk kiváltani. Szeretnénk, ha a heti bevásárlás fix tételei közé kerülnének fel a Zsidai Home ételek, és bízunk benne, hogy a vásárlók hamar rájönnek, mennyivel jobb minőséget kapnak a Zsidai Home-mal, mintha meleg készételt rendelnének házhoz" – mondta Zsidai Roy, a Zsidai Csoport vezetője.
"Büszke vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten, néhány órával a rendelést követően" – egészítette ki Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.
A bisztróételek és így a Zsidai Home ételek is kétadagonként csomagoltak, az eltarthatóságuk hűtőben hat-nyolc nap.
Otthonos minimalizmus, avagy egy stílusos családi ház Szombathelyen
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!