Védettségi igazolvány nélkül nem lehet elmenni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra

Kirekesztés vagy észszerű döntés?

Megrendezi a Fővárosi Önkormányzat a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt, november 19-én kezdődik – számolt be az Infostart. Faix Csaba, a Budapest Brand nZrt. vezérigazgatója a portálnak azt mondta, a vásárt kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni.

A vásár területét körbekerítik, és a bejáratoknál ellenőrizni fogják a védettségi igazolvány meglétét.

A kerítésen három bejárat lesz, a zsúfoltabb napokon egy negyediket is megnyitnak majd. A belépőpontokon a védettségin kívül egy személyes azonosító okmányt is fel kell majd mutatni.

A Budapest Brand vezetője azt is elmondta, a negyedik hullám ellenére éledezik a turizmus Budapesten, külföldi látogatókat is várnak a Vörösmarty térre. Idén az étkezési lehetőségek is bővülnek, a vendéglátósoknak pedig előírták, hogy ezerötszáz forintért kötelező lesz egytálételt kínálni.

(Forrás: HVG, fotók: Unsplash)

vörösmarty tér | karácsonyi vásár | covid-19 | covid | budapest

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom