Védettségi igazolvány nélkül nem lehet elmenni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra

Kirekesztés vagy észszerű döntés?

Megrendezi a Fővárosi Önkormányzat a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt, november 19-én kezdődik – számolt be az Infostart. Faix Csaba, a Budapest Brand nZrt. vezérigazgatója a portálnak azt mondta, a vásárt kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni.

A vásár területét körbekerítik, és a bejáratoknál ellenőrizni fogják a védettségi igazolvány meglétét.

A kerítésen három bejárat lesz, a zsúfoltabb napokon egy negyediket is megnyitnak majd. A belépőpontokon a védettségin kívül egy személyes azonosító okmányt is fel kell majd mutatni.

A Budapest Brand vezetője azt is elmondta, a negyedik hullám ellenére éledezik a turizmus Budapesten, külföldi látogatókat is várnak a Vörösmarty térre. Idén az étkezési lehetőségek is bővülnek, a vendéglátósoknak pedig előírták, hogy ezerötszáz forintért kötelező lesz egytálételt kínálni.

(Forrás: HVG, fotók: Unsplash)

covid | koronavírus | covid-19 | karácsonyi vásár | vörösmarty tér

FOLYTASD EZZEL

Három nap alatt bejárhatod a világot és nyaralást nyerhetsz a Hungexpón, az Utazás kiállításon

Egy légiutas-kísérő szerint így lehetünk biztonságban egy törölköző segítségével a hotelben

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom