Egy friss kutatás kimutatta, ezt az egy dolgot jobban szeretjük, mint a közösségi médiát

Az emberek jobban szeretik a csokoládét, mint a közösségi médiát – ezt állapította meg egy friss tanulmány. A kutatás azt is bebizonyította, a nassolás fontos az életünkben.

A Mondelez International és a The Harris Poll közösen készítette el a 2023-as évre vonatkozó State of Snacking globális fogyasztói trendeket elemző kutatását. Az eredmények pedig némiképp megdöbbentőek lettek. A kutatás szerint ugyanis szerint

az emberek többsége inkább mondana le a közösségi médiáról egy teljes hónapra, mint a csokoládéról.

Az adatok nemcsak azt támasztják alá, hogy az emberek mennyire szeretik a csokoládét, hanem azt is, hogy a nassolás egyfajta életstílussá vált. A fogyasztók jelentős része úgy véli, hogy

a nassolás az érzékeik számára felér egy "mini vakációval".

Az édességek iránti szenvedély és az új élelmiszerek megkóstolása a közösségi média révén új lendületet kapott. A kutatás ugyanis arra is rámutatott, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel fedeznek fel új ételeket és kóstolnak meg különféle ízeket, ha azokról a barátaik vagy a kedvenc influenszereik már posztoltak a közösségi médiában.

De nemcsak az édességek iránti vágy fokozódott az elmúlt időszakban, hanem a digitális vásárlási szokások is egyre népszerűbbek. A kutatásban résztvevők többsége egyetértett abban, hogy szívesen használják az "azonnali vásárlás" gombot minden olyan snack esetében, amelyet a közösségi médiában látnak.

Bár ezek az eredmények kétségtelenül érdekesek, fontos megjegyezni, hogy a kutatást a Mondelez International végezte. A cég a világ egyik vezető élelmiszeripari vállalata, és számos népszerű snackmárka tulajdonosa is egyben.

(Forrás: The Daily Meal, fotók: Getty)

csokoládé | tanulmány | kutatás | snack | csoki

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram