Egy léghajó nyújt hihetetlen perspektívát az északi fénynek

Új szintre emeli a Lapland Ballooning az aurora borealis-élményt.

A sarki fény látványa világszerte milliókat vonz, nem csoda, hogy újabbnál újabb szolgáltatások épülnek a különleges égi jelenségre. A Lapland Ballooning 2022 februárjától ráadásul olyan új élményt kínál az északi fényre vadászók számára, amely még azoknak is kihagyhatatlan, akiknek már volt szerencséje megtekinteni:

hőlégballonnal repülhetnek át a svéd Lappföld feletti égbolton.

A léghajóval több esti élményre is benevezhetünk, vannak hosszabb és rövidebb ideig is tartó utazások, melyek a Rane folyó völgyének hóval borított tájai felett haladnak el, így az égi fényjáték mellett

befagyott tavakban és erdőkben is gyönyörködhetnek az érdeklődők, miközben távolról szemlélhetik az élővilágot.

A túra után érdemes megpihenni az Aurora Safari Camp-ben, ami sok szempontból különleges. A hatalmas, befagyott tó mellett kialakított "glamp" helyszínen négy fűtött számi sátrat állítottak fel, ahol minden adott ahhoz, hogy az érdeklődők elmerüljenek a téli természetben.

(Forrás: elitetraveler, fotók: Getty)

sarki fény | aurora borealis | léghajó | svédország | északi fény

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom