Ezért érdemes néha felszállni a magasba, és lenézni, hol élünk

Odafentről minden más.

Chris Burkardról már írtunk a Roadsteren, egyike az Instagram legnépszerűbb kalandfotósainak. Ezúttal sárkányrepülőre pattant, hogy a magasból fényképezze azt, amit rendszerint talajszintről szokott.

Mit láthatunk a magasból? Azt, hogy a táj, ahol élünk, sokdimenziós, és nem feltétlenül csak az az egy arca van, amit mi ismerünk, két lábbal a földön állva. Aztán tágabb értelemben azt is megtapasztalhatjuk, milyen kicsik vagyunk, apró homokszemek, amelyek ideig-óráig léteznek az örökkévalóságban, és amellett, hogy ebben van valami sokkolóan melankólikus, segíthet abban, hogy a nekünk jutott időt értelmesen használjuk ki. És még valamit láthatunk, ha felemelkedünk a magasba: csodálatos helyen élünk.

Ez is érdekelhet:

Hogyan csavarog lakóautóval egy magyar két hónapig Amerikában? Hát így!

Lakóautóval bejárni Amerika legvadabb tájait és közben csodás bringautakon tekerni, vagy nemzeti parkokban túrázni, igazi, életre szóló kaland. Egy honfitársunk megcsinálta.

chris burkard | sárkányrepülő | légi felvétel | video

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom