Lépj időben bőröd öregedése ellen!

Az arcfiatalítás és bőrmegújítás már a 25-30-as éves korosztály számára is ajánlott, hiszen több problémára nyújthat megoldást. Az elhalt hámsejtek bőrünk felületén maradva szürkévé, fénytelenné teszik arcbőrünket. Másrészt a felgyülemlett szennyeződések pattanásos, gyulladásos bőrt eredményezhetnek, így ezek eltávolítása nemcsak esztétikai kérdés.

A modern eljárásokat számba véve az egyik leghatékonyabb a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés. Bár ijesztő névvel illetik a beavatkozást, egyáltalán nem félelmetes, és csekély fájdalommal jár.

Bőrmegújító kezelések

A bőrmegújító kezeléseket nemcsak a már petyhüdt, öregedő bőr esetén érdemes alkalmazni, hanem fiatalabb korban, prevenciós célzattal is ajánlott. Az anti-aging kezelés elsősorban az ifjabb korosztály számára javasolt a korai öregedés megelőzésére.

Az Aesthetica Orvosi Központ Legend Pro mikrótűs rádiófrekvenciás kezelésének hála bőröd rugalmassá válik, bőrtónusod élénkül, a bőr textúrája megváltozik. A beavatkozás után már alapozóra sem lesz szükséged, hiszen a hegmentes, revitalizált bőrfelszín magabiztos megjelenést nyújt a számodra.

A Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás eljárásról

A kezelés két technológia kombinációjából született, melyek hatására sokkal gyorsabbá válik a természetes regeneráció. Az eljárás ezáltal elősegíti a bőr fiatalítását, a stimuláció hatására serken a kollagéntermelés, új sejtek jönnek létre.

Bármely bőrtónuson alkalmazható az eljárás, mely kisimítja a bőrt, csökkenti a ráncokat az arcbőrön anélkül, hogy hosszabb folyamatra volna szükség a gyógyuláshoz. Akár egyetlen kezelés után már látványos eredmények érhetőek el. Eltérően más arcfiatalító és bőrmegújító orvos-esztétikai beavatkozásoktól, a kezelés után azonnal folytatható a mindennapi életvitelünk. Az apró elővigyázatosságokat betartva, hosszú és tartós eredményre számíthatunk.

Hogyan folyik az arcfiatalítás és bőrmegújítás?

Az előzetes konzultáció keretében esztétikai tanácsadó beszéli át veled a céljaid, így a személyre szabott kezeléssel biztosan a megfelelő eredményeket érheted el. Esetleg más eljárások kombinációját is javasolhatják, hogy a végeredmény természetes hatású legyen.

A Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés során kétféle energialeadás történik. A rádiófrekvencia hőhatást generáló energia, a galván áram pedig hőhatás nélküli kémiai megoldás, mely során fokozódik a hialuronsav, az elasztin és a kollagén termelődése.

A 0,15 mm-es mélységbe hatoló mikrotűk (elektródák) a bőrfelszín sérülése nélkül juttatják az energiát a mélyebb rétegekbe, így az eljárás hatékonyan fejti ki hatását. A minimális fájdalommal járó kezelés után gyorsan regenerálódik az arcbőr. Az apró tűszúrások szinte nyomtalanul tűnnek el. Amennyiben hatékony és hosszú távú bőrmegújításra vágysz, akkor válaszd ezt a kezelést, mely szinte fájdalommentes és látványos végeredményt nyújt!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Mit érdemes tudni az oázisról?

Hatékony kommunikáció a munkahelyi sikerekért

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram