„Miért gyűlöl minket ennyire Norvégia?”: Nem győznek szörnyülködni az angolok

London minden évben Norvégiától kapja a karácsonyfáját, amelynek felállítását minden évben kötelező felháborodás követi.

Miután tavaly sok kritika érte a norvég fát, mert nem volt elég telt és szimmetrikus, idén az északi ország megígérte, hogy igyekszik fejleszteni mind a kiválasztási, mind a szállítási folyamatokon. Azonban az angolokat nem könnyű meggyőzni.

A tavalyi fa

Igaz, hogy amikor a fenyőt felállították, valóban nem festett a legjobban, és azt a látványt, amit a kivágáskor nyújtott, meg sem közelíti. De amikor kibontották, feltárult szimmetrikus és tekintélyes külseje, ami az égősorokkal együtt, melyeket december 1-én kapcsolnak fel, már valószínűleg meggyőzőbb látványt fog nyújtani.

Az egyik, Twitteren kommentelő viszont szánalmasnak nevezte, és olyan is volt, aki azt kérdezte: Miért gyűlöl ennyire minket Norvégia? Azt is felvetették, hogy a fa bizonyos szögekből szépnek tűnik, míg más szögekből kiábrándító.

Idén van egyébként a 75. évfordulója annak, hogy Norvégia először küldött karácsonyfát Londonnak hálául a második világháború idején nyújtott brit támogatásért.

A fa január 6-ig áll majd a Trafalgar téren és a kommentelők kereszttüzében.

Karácsonyfa egy korábbi évben

Aki nem ajándékba kapja a karácsonyfát, annak ilyen árakra kell készülnie az idén, aki pedig a főterek karácsonyfáiban gyönyörködne, az ezekben a városokban biztosan nem fog csalódni.

(Forrás: My London, NewsinEnglish.no, képek: Getty Images)

norvégia | karácsonyfa | london

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom