A fiatalok természetes ösztöneit hirdeti a Louis Vuitton őszi kollekciója

A Louis Vuitton 2022-es őszi női ruhakollekciója a párizsi Musée d'Orsay-ben debütált, a múzeum szobrai és műalkotásai fantasztikus hátteret biztosítottak a modern daraboknak. A lookbook-ot nézegetve azonban egy teljesen más kontextusba kerülnek a kollekció elemei.

Nicolas Ghesquière divattervező a fiatal felnőttkorra jellemző ártatlanságot és a múló szabadságot kívánta megjeleníteni a Louis Vuitton 2022-es női kollekciójában, amelyben a rögbi ingek mellett David Sims fotós 1990-es években készített fotói is megjelennek, miközben

az iskolai egyenruhát idéző darabokkal és látványos nadrágokkal, illetve blúzokkal kívánnak tisztelegni a fiatalok természetes ösztönei előtt.

A tervező a kollekcióval kapcsolatban úgy fogalmazott: a ruhadarabokat kifejezetten a fiatal korosztály számára ajánlják, hogy

meg tudják őrizni a kamaszkor varázsát annak élénk romantikájával, inspiráló idealizmusával, a jövőbe, egy jobb világba vetett reményével és a tökéletességről szóló álmaival.

A Louis Vuitton nem csak ruhakollekcióira fordít kiemelkedő figyelmet, hanem a kiegészítőkre, így az órákra és az ékszerekre is. Ebben a cikkünkben a divatház legújabb, limitált kiadású óráját mutattuk be, itt és itt pedig fantasztiikus ékszerek tekinthetők meg.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

őszi kollekció | női kollekció | divatház | louis vuitton | luxusmárka

FOLYTASD EZZEL

Ha elfogadod ezt az ajánlatot, megkaphatod a hollywoodi sztárok egyik kedvencét

Ilyennek kell lennie egy zakónak a 21. században – Megnéztük az Attolini nápolyi üzemét

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram