Ezért érdemes lesz elutazni a Comói-tóra emlékeztető balatonfüredi öbölbe.
Korábban, megírtuk, hogy a tudatosság és luxus metszéspontján található LUA abszolút ráérzett, milyen a lelkiismeretfurdalás nélküli magasélet.
A balatonfüredi öbölben épült, hetvennyolc szobás szálloda esztétikájában is azonnal mutatja azt az ars poeticát, mely az egész intézményre jellemző: letisztultság, luxus és minőség, mindez fenntartható módon és kifejezetten felnőttekre szabva.
A resorthoz tartozó, Michelin-ajánlott Noon étteremben egy nem mindennapi vacsoraestet rendeznek november 17-én, amikor is a kagylók királynőjét különböző ízesítésekkel, Kreinbacher által összeállított bor és champagne válogatással kiegészítve lehet megkóstolni.
Az Osztriga & buborék esten így fest majd a teljes kóstolósor:
- Osztriga leheletnyi citrommal és kevés borssal – saját ízlés szerint
- Kreinbacher Classic Brut Magnum 2018
- Osztriga yuzu kaviárral és uborkával
- Kreinbacher Prestige Magnum
- Osztriga málnaecettel és málna kaviárral
- Kreinbacher Rosé Brut Magnum
- Osztriga szarvasgomba kaviárral és szarvasgomba olajjal
- Pol Roger Brut Reserve 0,75
- Osztriga almával és kimchivel
- Piper Heidsieck Cuvée Brut 0,75
A könnyűzenei dallamokkal kiegészülő vacsoraestre 39 990 Ft / fő (+ 15% szervizdíj) a részvételi díj, amely tartalmazza az osztriga beszállító által, kifejezetten az étterem számára válogatott öt különböző ízesítésű osztrigát és a bor & champagne sort. Az asztalfoglalásért ide kell kattintani.
(Fotók: Unsplash, LUA)
étterem | noon | champagne | vacsoraest | osztriga | balatonfüred
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!