Ezen a különleges balatoni estén megkóstolhatod a kagylók királynőjét

Ezért érdemes lesz elutazni a Comói-tóra emlékeztető balatonfüredi öbölbe. 

Korábban, megírtuk, hogy a tudatosság és luxus metszéspontján található LUA abszolút ráérzett, milyen a lelkiismeretfurdalás nélküli magasélet.

A balatonfüredi öbölben épült, hetvennyolc szobás szálloda esztétikájában is azonnal mutatja azt az ars poeticát, mely az egész intézményre jellemző: letisztultság, luxus és minőség, mindez fenntartható módon és kifejezetten felnőttekre szabva.

A resorthoz tartozó, Michelin-ajánlott Noon étteremben egy nem mindennapi vacsoraestet rendeznek november 17-én, amikor is a kagylók királynőjét különböző ízesítésekkel, Kreinbacher által összeállított bor és champagne válogatással kiegészítve lehet megkóstolni.

Az Osztriga & buborék esten így fest majd a teljes kóstolósor:

  • Osztriga leheletnyi citrommal és kevés borssal – saját ízlés szerint
    • Kreinbacher Classic Brut Magnum 2018
  • Osztriga yuzu kaviárral és uborkával
    • Kreinbacher Prestige Magnum
  • Osztriga málnaecettel és málna kaviárral
    • Kreinbacher Rosé Brut Magnum
  • Osztriga szarvasgomba kaviárral és szarvasgomba olajjal
    • Pol Roger Brut Reserve 0,75
  • Osztriga almával és kimchivel
    • Piper Heidsieck Cuvée Brut 0,75

A könnyűzenei dallamokkal kiegészülő vacsoraestre 39 990 Ft / fő (+ 15% szervizdíj) a részvételi díj, amely tartalmazza az osztriga beszállító által, kifejezetten az étterem számára válogatott öt különböző ízesítésű osztrigát és a bor & champagne sort. Az asztalfoglalásért ide kell kattintani. 

(Fotók: Unsplash, LUA)

 

étterem | noon | champagne | vacsoraest | osztriga | balatonfüred

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
A hely, ahonnan nem akarsz hazamenni – Spirit Hotel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom