Megbízható partner a tárhelyszolgáltatásban

A profi tárhelyszolgáltatás nyújtása egyáltalán nem könnyű feladat. A feltételek megteremtése komoly szakértelmet igényel a megfelelő körülményeken felül. A jó hír az, hogy viszonteladóként is bekapcsolódhatsz a dologba, azaz egy partnerrel közösen dolgozva nyújthatsz szolgáltatást ügyfeleid számára.

Hogyan néz ki egy ilyen partnerkapcsolat a gyakorlatban?

Azok, akik vállalják a tárhely létrehozását és az azzal járó adminisztrációs feladatot, nem feltétlenül szeretnék vagy akarják a tárhelyszolgáltatás feltételeit is maguk megteremteni. Ilyenkor egy partnerkapcsolat kiépítése ad lehetőséget a működésre.

A RackForest viszonteladók számára is felkínálja tárhelyeit, melyeken a világszinten nagy népszerűségnek örvendő cPanelt használják. Náluk a tárhelyek stabilitásáról a CloudLinux gondoskodik, amely úgy működik, hogy korlátozza az egyes ügyfelek számára rendelkezésre álló erőforrás-kapacitást. Ez ezért nagyszerű megoldás, mert a felhasználók vagy a leterhelt tárhelyek nem fognak negatív hatást gyakorolni a szerveren lévő más terhelyekre.

Léteznek VPS viszonteladói és DOMAIN viszonteladói csomagok is. A viszonteladók számára kedvezményeket biztosítanak, ezek sávosan érhetők el attól függően, hogy mennyi forgalmat vállalnak.

Mit tartalmaz egy csomag?

Mint ahogyan tárhelycsomagokból is, viszonteladói csomagokból is több különböző létezik. Szolgáltatónként eltérő lehet, hogy mit pakolnak bele. A példa kedvéért nézzük, hogy miből tevődik össze egy alap viszonteladói csomag a RackForestnél!

Ők a VE10 fantázianevű alapcsomaghoz, amelynek a legalacsonyabb a havi előfizetési díja, 10 GB-ot valamint 5 db létrehozott tárhelyet rendeltek hozzá. A csomag 1 TB havi adatforgalom lebonyolítására ad lehetőséget. A csomaghoz járó elemek közé tartozik az Oerselling, a cPanel és a CloudLinux is.

Drónok a rendezvényeken

Az egyes csomagok között a fő eltérés a rendelkezésre álló GB mennyiség. Minél nagyobb egy csomag, annál több létrehozott tárhely és nagyobb havi adatforgalom tartozik hozzá. A RackForestnél a legnagyobb csomaghoz 100 GB tárhely, 100 db létrehozott tárhely, 10 TB havi adatforgalom, overselling, cPanel és CloudLinux is tartozik.

A viszonteladói csomagok ideális megoldást jelentenek grafikai stúdiók, reklámügynökségek, domain regisztrátorok, webfejlesztők és rendszergazdák számára egyaránt. Az egyes csomagokat lehetőség van az ügyfelek igényei szerint átalakítani és továbbadni.

Csomag vásárlása

A viszonteladói csomagok megrendelése pofonegyszerű. Az online megrendelés során lépésről lépésre kell haladni, kezdve azzal, hogy egy új domainnév regisztrálásával történik ez vagy egy meglévő domainnév kerül átregisztrálásra.

Ezt követően a domainnév és a szolgáltatás beállítását kell végrehajtani. A megrendelés összegzésének áttekintését követően lehet véglegesíteni azt.

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram