Megjelent az új Roadster magazin, amire most nagyobb szükségünk van, mint valaha

A világ jobbik, szebbik és inspirálóbbik oldalát sokszor nagyon nehéz meglátni. Nekünk is. Azonban a Roadsternél a kezdetek óta töretlenül és elkötelezetten hiszünk abban, hogy akármennyire is kétségbeejtően festenek az események, mégis meg kell találnunk és megmutatnunk azokat a történeteket, tájakat, ízeket, embereket és élményeket, amelyekért egy világjárvány vagy egy háború fojtogatásában is érdemes kitartani. Legfrissebb magazinunkban ilyen inspiráló élményeket gyűjtöttünk össze, amelyek remélhetőleg a te napodba is hoznak egy kis napfényt Portóból, sós tengeri illatokat Cornwallból és egy finom kávét Madridból. És még mit? Mondjuk is!

A legfrissebb Roadster is sok helyre ellátogat, az egyik az Egyesült Arab Emirátusokbeli Hadzsar-hegység, ahol szerzőnk több mint húsz kilométert túrázott a káprázatosan gyönyörű sivatagi tájban.

Felfedezzük Cornwallt és Portót is. Elmondjuk, mik a legjobb helyek a városban, és felpattanunk az 1920-as éveket idéző Venice-Simplon Orient Expresszre. Megkérdezünk négy külföldön élő magyart, hogy milyen az új lakóhelyük – Madrid, Tokió, Trondheim és Peking – és ők elmondták, miért szeretik és milyenek a helyiek.

Leültünk beszélgetni két világsztárral, a hollywoodi ikonnal, Milla Jovovichcsal, és azzal a Wolfgang Puckkal, aki a világ ötödik leggazdagabb étteremtulajdonosa.

Előrukkoltunk minden idők egyik legprogresszívebb címlapjával: első alkalommal kerül NFT alkotás magyar sajtótermék címlapjára, ez a mű Weiler Péter képzőművész erre a célra készített Kefirszünet a metaverzumban című műve.

A dizájn iránt érdeklődőknek is vannak látványos tartalmaink: megismerkedünk az egyik legsikeresebb hazai stúdióval, az Urbával, megnézünk közelről egy erdei kabint Kőszegen, illetve megcsodáljuk a kővágóörsi Bari.boci vendéglakot.

A Peggy Guggenheim-gyűjtemény Velence második leglátogatottabb intézménye, mégis kevesen ismerik. Elbeszélgettünk a múzeum vezetőivel az idei terveikről. Káel Csabát, a Müpa igazgatóját is kifaggattuk a 2022-es évről, Pakosz Anna festőművész pedig a tánchoz, meztelenséghez és utazáshoz kapcsolódó viszonyáról mesélt nekünk.

Frederick Egan Castleberry a 2010-es évek első felében a Ralph Lauren egyik dizájnkoncept-igazgatója volt, mára viszont megalapította saját brandjét. A New York-i divattervező elmesélte, miért gondolja úgy, hogy minél jobban vagy öltözve, annál rosszabbul viselkedhetsz.

Tóth András és Godena-Juhász Attila a Use Unused márkával váltak ismertté, ám az elmúlt években Hollywood felé fordultak. A két jelmeztervező mesél nekünk kulisszatitkokról, filmkészítésről és inspirációról.

Megnézzük a friss Michelin-csillagos Salt éttermet, találkozunk a szekszárdi vigneronnal, Márkvárt Jánossal, és benézünk a borospincéjébe is.

A Roadster a kezdetektől fogva elkötelezetten hitt abban, hogy a minőségi tartalom megtalálhatja saját olvasótáborát, és hogy létezik az a kör, amely kreatív gondolkodású, egyszerre kozmopolita és lokálpatrióta, és nyitott az új inspirációkra – vagyis olyan, mint azok az emberek, akik ezt a magazint készítik.

Noha az elmúlt több mint egy év tökéletesen alkalmas volt arra, hogy megtörje a hozzánk hasonló kalandorok lelkét, az új számunk egy hangos igen az életre, és mindarra, amit szeretünk benne.

A magazin március 16-tól kapható a jobb újságárusoknál, a Libri és a Bortársaság üzleteiben és ide kattintva megrendelhető a honlapunkon.

előfizetés | roadster magazin | nft | izing róbert | nft címlap

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom