Megnyitott a Nanushka londoni üzlete

Sándor Szandra visszatért Angliába.

Budapest és New York után a magyar Nanushka bevette Londont is. Az alapító-tervező, Sándor Szandra az angol fővárosban végezte el a London College of Fashiont, ezért – ahogy fogalmaztak – nem megérkezett, hanem visszatért Londonba.

Sándor Szandra alapító és Baldaszti Péter ügyvezető Londonban

A december harmadikán nyitott, 520 négyzetméteres üzlet a főváros Mayfair negyedében található, a Burton street 30 alatt. A dizájnért egy francia iroda, a Festen Architecture a felelős. A store kis bútortörténeti kiállításnak is beillik, olyan kultikus darabok láthatók, mint Breuer Marcell Vaszilij-széke, Fabio Lenci olasz dizájner Hyaline székei, Paul Laszlo pihenőszéke, valamint Roger Capron fa és kerámia Shogun asztala.

(Fotó: Lucy Sparks)

london | baldaszti peter | store | nanushka | sándor szandra

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom