A Konyhakör csapata általában meglehetősen előremutató ötletekkel szokott előrukkolni. Ez is egy ilyen, elindul a Fillet.hu, ami minden olyan konyhában otthonosan mozgó ínyencnek érdekes lehet, aki örömmel túllép a szárított fűszereken, szívesen használ ízletes szószokat, integrálja a mindennapi főzésbe az ázsiai ízeket, inspirációkat.
Megszokhattuk a Konyhakörtől, hogy sosem kezdenek el félgőzzel semmit. Rendhagyó, egészen különleges helyekre szerveztek már stílusos és ízletes vacsorákat.
Így például eldugott budai udvarban, a Duna-parton, szabadtéren, közel a Lánchídhoz, művészeti galériákban, fotóstúdiókban, a Filozófusok kertjében, vagy a Kelenföldi Erőmű vezérlőtermében is vendégül látták már barátaikat, illetve a gasztronómiára és egyedi pop-up eseményekre nyitott közönséget.
Egyéni megkeresésekkel is foglalkoznak, cégeknek, magánembereknek is szerveztek már feledhetetlen estéket, teljes körű cateringgel. Mi szívesen követjük az útjukat, annál is inkább, mert a Konyhakör elhoz valami nagyon haladó, nemzetközi érzést, a titkos, limitált és soha vissza nem térő élményt.
Most egy új koncepcióval jelentkeznek, ami a események helyett kizárólag magát a gasztonómiára fókuszál, és a témában is az otthoni élményeket helyezi előtérbe. Elindult a Fillet.hu, ahonnan félkész éttermi alapanyagokat, ételeket, szószokat rendelhetünk házhoz, hogy aztán elkápráztassuk magunkat, a családot vagy a vacsoravendégeket.
Egyelőre tíz termék közül választhatunk a webshopról, és biztosan a legnagyszerűbb csemegék érkeznek majd az otthonunkba. A projekt head chefje Ruff Dávid, és olyan ételekre és alapanyagokra számíthatunk tőlük, mint a fűszeres teriyaki szósz, a thai mogyorószósz, a citrusos ponzu, a koreai szezámos BBQ-mártás, a marinált tahi pisztrángfilé, a faszénen lángolt, majd gyömbérrel lassan főtt sertés bőrös császár, a kínai mester-alaplében omlósra brezírozott marhapofa, a friss udon tészta és a ramen tészta.
A Fillet.hu alapanyagok úgy kombinálhatók, hogy egy szósz-hús-tészta kombóval akár egy teljes fogást is kreálhatunk, de ha kreatívabbnak érezzük magunkat, előttünk a rengeteg lehetőség.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Konyhakör, Fillet.hu)
gurmé | delikátbolt | fillet.hu | házhozszállítás | nagy sztori | delikát
Otthonos minimalizmus, avagy egy stílusos családi ház Szombathelyen
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!