Törökország elsőszámú luxusüdülőhelye a Michelin-csillagos étteremben is dolgozó Theodor Falsert nevezi ki executive chefnek. Falser világhírű karrierjével világhírű szakértelmet és a természet kulináris ünneplését hozza el a Bijalba.
A Bijal Resort ethoszának középpontjában a játék átalakító erejébe vetett hit áll: „mindenhol játékot látunk” – ez a filozófia a kulináris vállalkozásokra is igaz. A Falser által a ClubHouse és a BeachHouse éttermek számára készített koncepciók az üdülőhely elképzeléseit tükrözik, olyan innovatív menükkel, amelyek a természetes és helyi alapanyagokat ötvözik a játékossággal és a kifinomultsággal.
Falser kulináris vezetése alatt a ClubHouse étteremben az olasz konyha remekeit a nemzetközi ízekkel összhangban, a török tengerpart hátterében kínálják.
Eközben a BeachHouse étterem egy meghitt tengerparti kulináris kalandra csábítja a vendégeket, ahol a friss tenger gyümölcsei találkoznak a helyi finomságokkal. Annak ellenére, hogy Falser séf több éttermet is vezet világszerte, minden hónapban ellátogat a Bijalba.
A dél-tiroli farmon nevelkedett Falser kulináris filozófiája mélyen gyökerezik a természetben és abban az elvben, hogy a helyi és természetes alapanyagok elengedhetetlenek az észszerű konyha megteremtéséhez.
A hagyományokhoz való mesteri hozzáállása vezetett ahhoz, hogy Falser már a Johanesstube-nál töltött első évében Michelin-csillagot kapott.
A Bijal Resort, Törökország „legluxusabb” szállodája az Antalaya partján, újradefiniálja az exkluzivitást a mindössze 19 ultra-prémium kategóriás magánvillával. A vendégek páratlan magánéletet és eleganciát élvezhetnek a buja kertek és a közvetlen tengerparti kapcsolat révén.
Az üdülőhely Michelin-csillagos étkezést, nyugodt spa élményt, profi teniszpályákat, privát naplementés hajókirándulásokat vagy a nap 24 órájában rendelkezésre álló személyes komornyikot kínál, új mércét állítva a luxusnyaralás terén.
(Forrás: közlemény, fotó: fipr.eu)
Theodor Falser | michelin-csillag | séf | törökország | Bijal Resort | gasztro
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni
Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!