Ha hármat kívánhatnánk, mindhárom egy vakáció lenne ebben a görög villában

Képtelenség lenne kiválasztani a legszebb görög szigetet. Az összes különleges valamiért, és egy élet kevés lenne rá, hogy mindegyiket felfedezzük. Míkonosz a Dél-Égei-szigetek tagja, fekvése miatt a legszelesebb görög üdülőhelyek egyike. Ott találjuk az elegáns Villa Adrianát, ahol szívünk szerint több hónapot is eltöltenénk. 

Hiába a perzselő nap, Míkonoszon mindig jár a szél, sosem kell attól félnünk, hogy túlhevülünk, mert azonnal érkezik egy fuvallat. Nem véletlen, hogy a sziget szimbólumai a szélmalmok. Annak ellenére, hogy egy viszonylag apróbb sziget, majdnem hatszáz templomot és kápolnát számlálhatunk Míkonoszon. Talán csak a klubok és bárok vannak többen, ugyanis az elmúlt ötven évben a mediterráneum legelitebb partihelye lett a szeles sziget, Görögország Ibizájaként emlegetik.

Mulatott ott Grace Kelly és Jackie Kennedy, Marlon Brando, Gianfranco Ferré, Giorgio Armani, szeret visszajárni Luke Evans, Leonardo DiCaprio, Monica Bellucci, Tom Hanks és a Beckham házaspár is.

Kell tehát néhány luxusvilla, ami kiszolgálja az igényeket, ugyanis a szigeten kevesebb a hátizsákos-szandálos turista. Ettől függetlenül a szezonon kívül ugyanúgy megőrizte eredeti hangulatát, és minden évszakban fantasztikusan szép.

Vagyonos üzletemberek és hírességek között járnak a gyönyörű, privát szálláshelyek kulcsai, így a Villa Adriana címe is, már a képeinek átnézése is felér egy kisebb relaxációval.

A kétszázhúsz négyzetméteres luxusvilla stílusa igazodik Míkonoszhoz, kerüli a giccset és a túlkapásokat, funkcionális és praktikus. Ugyanolyan komfortos kültéren, mint odabent.

Négy szobájához négy fürdőszoba tartozik, az összesből pazar kilátással az Égei-tengerre. A szállás legtöbb bútorát helyi manufaktúrákban készítették, amire nagyon büszkék, hiszen ezzel is beemeltek egy kis Míkonoszt a prémium villába.

Ez is érdekelhet:

Megmutatjuk Horvátország ismeretlenebb arcát

A horvát üdülőhelyeken nemcsak egyszerűbb apartmanokat találni, van egy egészen csillogó oldala is.

(Fotók: Unsplash, Exeptionalretreats.com)

luxusnyaralás | vila adriana | görög villa | mikonosz | görögország

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom