Bárhol, bármikor tábort verhetsz ezzel a hihetetlen, kerékpárral vontatható faházzal

Egy dizájnertanuló, Henry K. Wein megálmodott és megalkotott egy hordozható faházas utánfutót, amely pillanatok alatt kerékpárra csatlakoztatható, így hosszabb túrák során bárhol menedéket tud nyújtani.

Az igazán rugalmas kempingezési megoldás valóban közelebb hozza a mobil faház tulajdonosát a természethez, hiszen az egyszemélyes kabin akár fára is felfüggeszthető, hogy magaslati alvóhelyet kínáljon a fáradt túrázóknak.

Kompakt jellegének és kerekeinek köszönhetően a mobilház kerékpár- vagy motor utánfutójaként is szállítható, amikor pedig eljön az ideje annak, hogy tulajdonosa tábort verjen, percek alatt felállítható.

A tervező célja az volt, hogy faházával más szemszögből világítsa meg azt, miként élünk a természetben. A fára szerelhető kisház pedig új perspektívát nyit a pihenésre vágyóknak, akik könnyen úgy érezhetik magukat, mint a madarak, akik egy ágon fekszenek.

A lakókocsi újrahasznosított alkatrészekből készült, így abszolút illeszkedik a fenntarthatóság koncepciójába is.

A burkolatot régi redőnyökből alakították ki, oldalán nyitható ablakokat kapott.

Az erdei házak már a szállodaiparban is új távlatokat nyitottak.  A Kolabryn hotel például nomád körülmények közé várja vendégeit, akiknek így igazán természetközeli élményekben lehet részük. De a dizájnerek gondolnak a művészlélekre is, egy világvégi kabinházban alakítottak ki számukra inspirációs mennyországot.

(Forrás: Designboom, fotók: Henry K. Wein)

kerékpár | kabinház | faház | utánfutó | kerékpáros túra

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom